Úgy érzem, hogy direkt szemétkedik velem az 5 éves lányom! Mit lehet ellene tenni?
Az én mostohafiam is elég rosszul viselkedett. Ebéd helyett (leves, rántott hús, 2 féle köret, savanyúság és süti) virslit akart enni.
Mondtam, hogy vagy ebédel rendesen, vagy megy aludni.
BEfeküdt az ágyba, kapcsoltunk neki mesét. 15 perc után (mi addig megebédeltünk a párommal) is ébren volt és vigyorgott.
Lekapcsoltam a tévét, és az ágyra ültem, közvetlen mellé.
Bámultam, csúnyán néztem rá. 2 perc alatt elaludt.
Ha rossz volt, elvettem egy játékát. Beküldtem a szobájába, ha hallottam hogy játszik valamivel, nem pedig "gondolkodik", elvettem azt is.
Kb az 5. játék után bocsánatot kért.
43-as vagyok
Ha kiönti a tejet, add a kezébe a felmosót vagy egy rongyot, hogy takarítsa fel. (ha poharat tört, azt ne!)
Amíg nem lesz tiszta a padló, nem mehet sehová.
Ha nem akar boltba menni, ne kényszerítsd. Vásárolj be akkor amikor oviban van, és ha hazaér, próbálkozz meg a boltba menéssel. Nem akar menni? Semmi gond.
De ha akar valamit enni vagy inni, mond neki, hogy nincs, mert ő nem akart elmenni veled a boltba.
Ha látod, hogy rosszat csinál, ne szólj neki, hogy ne tegye meg, mert akkor úgy is megteszi.
Esetleg annyit mondj neki, vigyorogva: úgyis te csinálsz rendet! :)
remélem tudtam segíteni
Nem közvetlen tartozik a témához, csak a link miatt jutott eszembe... ez a Csernus ez egy f@sz, de tényleg.
Osztja itt azt mit hogy kéne, nőknek, férfiaknak, szülőknek, de mikor beköltözött egy gyerektáborba a kölkök 10 perc alatt székapták. Lövése nem volt hogy kellene a helyzetet kezelni.
Lehetett a fején látni ha lenne nála fegyver még azt is előkapná. Üvöltözött velük, bezárta őket, minden amit el tudtok képzelni. Szimpla félnótás barom.
Érdemes ezt megnézni mielött leemelitek a bibliáját a polcról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!