Lanyom tegnap aludt eloszor az uj baratjanal. Mit szolnatok, ha szuleitek rakerdeznenek, hogy vedekeztetek-e es, hogy milyen volt?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 14:08
1/16 anonim válasza:
Nekem anyukám csak annyit mondott anno,hogy remélem védekeztetek. mikor mondtam ige,meg kérdezte hogyan. Mondtam gumival.
2/16 anonim válasza:
Hány éves a lányod?Milyen a viszonyotok?
Ez a két kérdés döntő fontosságú,nem mindegy,hogy egy 14-15éves gyerekről,vagy egy 25évesről beszélünk,és hogy mennyire bíztok meg egymásban.
3/16 anonim válasza:
hát ha nem számonkérve kérdeznék tőlem, csak kedvesen és szépen..akkor simán válaszolnék rá szerintem!:) persze ez szülő-gyermek kapcsolattól függ!
4/16 anonim válasza:
A védekezésre nem előtte kellett volna diszkréten felhívni a figyelmét?!
5/16 anonim válasza:
A védekezést előre kellet volna megbeszélni, ha tudtál róla. Hogy milyen volt? Hát nem is tudom. Nem túl indiszkrét ez? Bármilyen volt, a válasz csak egy lehet.
6/16 anonim válasza:
Azt azért csak ne kérdezd meg, hogy milyen volt ennyi erővel a pasija farokméretét is megkérdezheted.
7/16 anonim válasza:
Miért gondolja egyből mindenki azt, hogy AZT csinálták? Nem lehet, hogy szimplán csak nála aludt?
8/16 anonim válasza:
Mert itt sokan finomkodnak, és szex helyett alvást írnak.
9/16 anonim válasza:
Én csak annyit kérdeznék, jól érezték e magukat, és megkérném, hogy ha az elkövetkező pár napban mellfeszülést érez, szóljon.
+ beszereznék talonba egy eseményutáni tablettát biztos ami biztos.
Ennyi.
10/16 anonim válasza:
(mellfeszülést pár nap alatt? az érdekes lenne...)
Ha a védekezést megbeszéltétek előre akkor nincs mit mondani róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!