Anyukák, apukák, szülés utáni első együttlét: mennyi idővel szülés után, milyen volt (úgy értem, hogy nagyon más, mint szülés előtt, érezhető különbség lett? ), ki kezdeményezte? És hogy védekeztetek?
5 hétig vártunk (természetes szülés után), legalábbis a behatolással. De már a 2. héttől nem véreztem, így volt ez meg az. :)
Már a 4. héten is próbáltunk szeretkezni, de akkor még volt egy varratom, és az feszült.
De az 5. héten minden simán ment. Az első 1-2 percben érzékeny volt a gátmetszés helye, de aztán elmúlt, és ugyanolyan jó volt, mint azelőtt. Sőt, még jobb is, mert érzékenyebb lettem, sokkal könnyebben el tudtam élvezni.
Óvszerrel védekeztünk, mert akkor már nem szoptattam, de a gyógyszerrel meg kellett várni az első menstruációt, ami 2,5 hónappal szülés után jött először.
7 héttel szülés után. Nem volt kellemes. Óvszerrel.
21/N fél éves kislány anyukája.
Császárral született a kisfiam, és a 4. hét eltelte után kezdtünk próbálkozni(akkor már nem véreztem egyáltalán
). Nekem nem fájt, inkább olyan érzés volt, mintha full száraz és szűk lennék. A szárazság megmaradt még egy ideig, de igazán fájdalomról nem tudok beszélni. Szerencsém volt!
Én természetes úton szültem. 8. héten voltunk együtt, sikosítval is éreztem a behatolást, sőt ki is voltam még tágulva, úgyhogy nem élveztem. Sőt kétségbe estem hogy ez ha így marad akkor 30 évesen pápá sexuális élet. De azóta a kitágultság ha nem is szűnt meg, de klasszisokkal jobb a helyzet!!! És így élvezem is, igaz nem minden pózban.
Szóval bármit is fogsz érezni ne ess kétségbe mert idővel jobb lesz. 6 hós baba anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!