Lanyom tegnap aludt eloszor az uj baratjanal. Mit szolnatok, ha szuleitek rakerdeznenek, hogy vedekeztetek-e es, hogy milyen volt?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 14:08
11/16 anonim válasza:
Még huszonéves fejjel is zavarban érezném magam, ha anyukám ilyet kérdezne. :)
Szerintem elég annyit, hogy jól érezted magad lányom.
12/16 anonim válasza:
Én fél éve voltam együtt a barátommal amikor először nála aludtam. De 1 hónapja, mikor először lefeküdtünk. Nem sok köze van a kettőnek egymáshoz... Amúgy azt semmiképp ne kérdezd meg, hogy milyen volt... Semmi közöd hozzá, szerintem. Ő se kérdezi meg tőled, hogy neked milyen a szex az apjával. Azt, hogy védekeztek-e meg szerintem azért ne kérdezd meg, mert ha normálisan nevelted, akkor magától is eszébe kéne jutnia, de ha rákérdezel erre, akkor azt fogja gondolni, hogy hülyének nézed és nem bízol benne, rád fog förmedni, hogy ugyan miket gondolsz te róla. Szóval szerintem várd meg míg ő mond valamit az egészről, ha meg nem akar, akkor te se erőltesd, maradj inkább csendbe.
14/16 anonim válasza:
Én biztos csodálkoznék, ha az én szüleim megkérdeznék, hogy védekeztem-e ha a te lányod a barátjánál aludt :)
Komolyra fordítva a szót. Nincs univerzális válasz a kérdésre. Bármi sülhet el jól vagy rosszul.
Az én mostani logikámmal, a "milyen volt?" kérdés csak akkor férne bele, ha nagyon erős bizalmi viszonyotok van, és ő kifejezetten igényli a törődést. A védekezésre vonatkozó kérdés viszont szinte automatikus így első alkalommal. Természetesen éreztetve vele, hogy több infó után nem szeretnél kutakodni.
15/16 anonim válasza:
Nyugodtan kérdez rá ha ez megnyugtatt, bár ha normálisan fel van világosítva akkor tudja ő magától is.
16/16 anonim válasza:
Csatlakozom, ha ezen gondolkodsz, akkor nincs olyan viszonyotok, hogy ezt lazán megkérdezd. Én sosem beszéltem anyummal a szexről 21 évesen is elég nagyot néznék egy ilyen kérdésre...:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!