A ti csaladotok spórolos? Vagy pénzszórós? A nyaralast pénzszorasnak tartjatok?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 12:48
21/23 anonim válasza:
igen, eléggé az, de pont azért, h teljen nyaralásra. ha már sokat dolgozunk, akkor évente 1 hét valami szép helyen igazán kijár.
nem veszünk luxuskajákat, ruhát csak turiból (egyáltalán nem ganébb mint a drága plázás cuccok), itthon is spórolunk, amivel lehet.
ha találunk valami akciós ajánlatot, akkor egy hétvégi wellness is befigyel néha, de itt sem az a lényeg, h minél több pénzt baccunk el, hanem h jól érezzük magunkat.
nem tartom magunkat fillérszekszualizálónak, de nem is nagyzolunk csak azért hogy a szomszédot egye a fene.
22/23 anonim válasza:
A fillérszekszualizálió a legkomolyabb szó amit mostanában hallottam, én zöld pacsit adtam érte.
23/23 anonim válasza:
köszönöm drága 22es, de úgy látom, h egyeseknek nem jött be a válaszom annyira mint neked.
sebaj, biztos fillérszekszualizálók :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!