Aki nem nyaral: barátokhoz, rokonokhoz miért nem mentek? Mi újabban rendszeresen barátoknál nyaralunk, így csak útiköltség van. Aztán ők is meglátogatnak minket, így "törlesztjük" a szállást.
Onnan kirándulni, várost nézni, szabadstrandra menni tökéletesen lehet. Azt érzem, hogy ugyanannyira feltöltődöm, mint régen, amikor telt arra, hogy rendszeresen külföldön nyaraljunk.
2012. ápr. 22. 13:04
12/23 anonim válasza:
Anyám pénzszórós, párom meg felemás (lerohad róla a ruha, de inkább moziba akar menni). A nyaralás számomra egy mérhetetlenül idegesítő izé, ezért pénzkidobásnak tartom.
2012. ápr. 22. 13:14
13/23 anonim válasza:
11-es: mi pl azért nem nyaralunk, mert nincsenek messzi barátaink, de ha lennének, se tudnánk kifizetni az utazást.
2012. ápr. 22. 13:15
14/23 anonim válasza:
Szüleim spórolósak, én annál kevésbé. Bár mostanában gyűjtögetek.
Viszont a nyaralást felesleges pénzszórásnak tartom.
2012. ápr. 22. 13:30
15/23 anonim válasza:
Is-is.
Ami kell azt megvesszük, ami nem kell azt nem fogjuk csak azért megvenni, hogy egy üzletnek több pénze legyen.
A nyaralást pedig nem tartjuk pénzszórásnak, megérdemlünk 1 hét pihenőt, párom is nagyon sokat dolgozik így ez a minimum.
2012. ápr. 22. 14:27
16/23 anonim válasza:
Én pénzszórós vagyok.Fontosabb az,hogy jól érezzem magam,legyenek ruháim,finomakat egyek,elmenjek ide oda,mint az,hogy kuporgassam a pénzt.Nem gyűjtök semmire sem,se jogsit nem akarok,se semmit,majd csak a tandíjat fogom fizetni,de a maradék pénzt úgyis elköltöm ruhára,fülbevalóra,kajára,piára,e-cigire,mivel az olcsóbb,mint a rendes:P22n
2012. ápr. 22. 15:03
17/23 anonim válasza:
Az én családom egyik kategóriába sem tartozik. Jól kijövünk évente nyaralunk, hol külföldön, hol itthon, anyuék ezen kívül még eljárnak 1-1 hétvégére wellnesselni. Én nem tartom a nyaralást pénzszórásnak, mert ez kell az embernek.
Spórolósak sem vagyunk, mert mindent megveszünk ami szükséges, de nem arra megyünk rá, hogy mindenből a legolcsóbbat válasszuk, de azért a méregdrága holmikat kerüljük.
Inkább az a pénzszórás, hogy az emberek hitelbe verik magukat, hogy minden vackot megvegyenek, mert nem bírják ki új tv vagy mosogatógép nélkül.
2012. ápr. 22. 15:16
18/23 anonim válasza:
Spórolós.
2012. ápr. 22. 18:02
19/23 anonim válasza:
Anya spórolósabb, de nem vészesen, mert nem vagyunk rászorulva. Apa szereti költeni a pénzt. Új TV, új autó, valamint ránk is mindig sokat költ, pl. ruhára, kozmetikusra. Idén a ballagásomból lakodalmat csinál, pedig nem akartam nagy ballagást... A nyaralást egyáltalán nem tartom pénzszórásnak, szerintem pihenésre mindenkinek szüksége van, valamint új helyek megismerése mindenképp nagy élmény egy ember számára és hosszú időre feltöltheti energiával, ami szükséges a mindennapi munka mellett. Mi is járunk egy évben egyszer nyaralni és telelni, valamint tavasszal és ősszel - általában húsvétkor és halottak napja környékén wellness hétvégére.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!