A ti családotok ünnepel ma? Olyan uncsi ez a husvétozás
Nálunk régen ezen a napon szoktak jönni a keresztszülők, úgyhogy már mára kész szokott lenni minden süti. Vasárnap szoktunk nagymamákhoz menni (meg néha más rokonokhoz), hétfőt otthon szoktuk tölteni, a bérmakeresztszülők napja nálunk a hétfő.
Most az a felállás, hogy mivel külön élek a párommal, ma itthon sütöttem, mert tegnapig itt volt a húgom, addig vele mászkáltunk, ő is sütött velem, elvitte a sütit haza, amit alkotott. Ma én csinálom magunknak a sütiket. Holnap a párom szüleinél leszünk, amíg anyuék mamámnál vannak, aztán hétfőn megyünk hozzájuk.
Holnap lesz húsvét.Amúgy semmi extra nem lesz.Akkor lenne különleges a nap,hogyha ma hazajönne a néném Svájcból.De nem jön.És lehet,jobb is,mert valamiért nem bír engem és csak szívatna.Én tanulni fogok nyelvvizsgára és megyek tanárhoz.
De elmondom,hogy zajlott a két évvel ezelőtti húsvét.Átjött a szomszédunk locsolkodni,behívtuk,itt ült több óráig és beszélgetett anyámmal.Én addig elmentem cigiért.De azt is titokban,mert féltem,hogy a szomszéd le akar majd húzni.De sikerült a tervem,nem látta meg a doboz cigit.Hazafelé elszívtam egy szálat és megmaradt a titkom.Amúgy piros Marbit vettem:)
Ez volt a különleges húsvéti történetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!