A ti családotok ünnepel ma? Olyan uncsi ez a husvétozás
"Dehogy holnap ma kell misér menni"
Ma már ne igyál több misebort (se).
Mi ma tartottunk "húsvétot", mivel ma tudott az egész család összeülni. Ebédeltünk, beszélgettünk, picit együtt voltunk és ennyi.
Holnap és hétfőn is dolgozik anyu ezért tettük mára a dolgot.
"A locsolkodás már kevésbé szép , véleményem szerint bugyuta és felesleges.Felénk már nem is szokás."
Szabályosan hányingerem van az intenzív illatoktól, nagyon meg kell válogatnom, milyen dezodort és parfümöt használok, mert a gyomrom egész nap émelyed tőle, bármilyen keveset használok.
És akkor jöttek annak idején a büdös kölnikkel... hát a belemet kiokádtam tőlük. Rettegtem a locsolástól, ha csöngettek, elbújtam az ágyam alá, csak ne kelljen találkoznom eggyel sem...
Nálunk már akkoriban is csak arról szólt, hogy falun a hülyegyerekek mindenkihez becsöngettek, aztán tartották a markukat a pénzért... Volt olyan, még gyerekkoromban, hogy anyunak épp nem volt aprója, nyilván nem akart kétezrest adni a gyerekeknek, így húszasokat tudott elosztani köztük - mivel ismertem őket, volt pofájuk nekem később beszólni, hogy milyen gáz az anyám, hogy csak ennyit adott. Na, azóta aztán ajtót sem nyitunk egynek sem.
Szerintem felfogás kérdése az egész!!
Uncsi, Mégis miért? Rengeteg mindent tudsz csinálni, ha akarsz!
Én szeretek minden ünnepet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!