Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti családotok ünnepel ma?...

A ti családotok ünnepel ma? Olyan uncsi ez a husvétozás

Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 16:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Mindig is utáltam ezt az ünnepet. Idén szerencsére már a szüleim is úgy döntöttek, hogy nem hívják össze a családot, és csak pihennek. Két éve már wellnessezni járunk a barátommal húsvét helyett, idén pár héttel el kellett halasztanunk, mert a barátom dolgozik. 19/L
2012. ápr. 7. 20:38
 22/24 anonim ***** válasza:

Régen minden ünnepnek nagy hangulata volt.

Most abból áll, hogy mindenki próbál pihenni a hosszú hétvégéken és a családjával lenni, már ha tud..

2012. ápr. 7. 21:38
 23/24 anonim ***** válasza:

Nekem nem uncsi. Tegnap voltunk rokonoknál, ami most így jól esett, mert általában így többen csak karácsonykor szoktunk összejönni, szóval ez így nekem új volt (és szerencsére most azok sem voltak ott a rokonságból, akiket jogosan nem csípek túlzottan). Aztán... a tojást, sonkát nagyon szeretem így (mármint a húsvéti menüt), de csak húsvétkor eszünk, és ennek van egy ilyen ünnepi hangulata nekem. Most vettünk nyuszi alakú kenyereket CBA-ban...

locsolni meg nem szoktak túl sokan jönni... sőt, ált. öcsi meg apu össz-vissz, de azt nem bánom. Vhogy a locsolkodás az... ha már locsolkodás, a vödör vizes lenne az igazi, ez a 20 ft-os kölnivel meg parfümmel locsolás nekem nem pálya (és mondom, nem azért, mert vizes lesz a hajaaaaam, fúúú, de ciki, hanem mert sztem a vödör vizes vagy szódás megoldás a buli :D)

2012. ápr. 8. 03:22
 24/24 Normálisvagy? ***** válasza:

Most úgy őszintén, mi alapján vannak a válaszok lepontozva?

Mert én, ha nem értek egyet akkor sem pontozok le senkit! Egyéni véleményt itt mindenki alkothat, persze normális keretek között!

Itt látszik, meg az emberek hozzáállása bizonyos dolgokhoz! :S

2012. ápr. 8. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!