Idegesítenek a régi barátaim, mit tegyek? Kifejtem bővebben.
egészen egyszerűen más irányba ment az életetek, más ingerek értek téged, mint őket és az is meghatározó, hogy te párkapcsolatban élsz, ők meg nem.
nekem van egy nagyon jó barátnőm még egyetemről, aki szingli és nem is akar tartós kapcsolatot és mindene a buli, én pedig kapcsolatban élek. néha érzem én is azt vele kapcsolatban, hogy teljes más világban élünk, de utána mégis visszarepülök egy kicsit az időben és olyan jó önfeledten csupa "hülyeségről" beszélgetni.
Az a helyzet, hogy a tiétek sosem volt igazi barátság, csak haverok voltatok. Amikor te egyetemre mentél, elszakadtatok, és az egész megszakadt. Az igazi barátoknak nem az számít, hogy a másik milyen fokára jutott a társadalmi ranglétrának, ismerik egymást, és még akkor is lesz közös téma, amikor az útjaik elágaznak.
Akkor ők voltak a haverjaid, mert velük érezted jól magad, de megváltoztatok(hidd el ők is), és már más haverokra vágysz. Vannak olyan barátaim, akik az elmúlt 15 év alatt vagy ötször megváltoztak, de attól még nem nézem le őket. Ha így tennék, nem keresném a társaságukat sem. Van olyan, aki ugyanolyan bolond, mint gyerekkorunkban volt, de attól még ugyanúgy szeretem.
Nem lettél te egy kicsit nagyképű és fellengzős az évek során?
Mondjuk ha jó hangulatú házibuliban, amikor csajosan röhögcsél egy régi barátnő-banda, és egyik elkezd nav-os kérdéseket feltenni meg bankosakat, mi is pislognánk az tuti, hogy vajon csak hencegni akar hogy bibibííí ezt a szót is ismeri?
Figyi, 27 éves vagyok. Van férjem, gyermekem, szülés előtt részlegvezetőként dolgoztam egy számviteli irodában, három nyelven beszélek. Barátnőim dettó ez a kategória, mindegyikünk diplomás, szintén négyes barátnők vagyunk, gimis ex-osztálytársak. DE: a mai napig ha összejövünk, előkerülnek olyan témák, amik vidámak, csajos dumcsik és sztorik ex-pasikról és jó rucikról.
Pont azért, mert a napi meló, az iroda, a gyereknevelés, stb. után jólesik önfeledten kacagni, koktél mellett "butulni", úgy, hogy nincsenek ott a férjek, gyerekek, és a főnök :)
De értelek, mert lehet hogy nálatok még "nem értétek be egymást". Tudod, a 21-23 éves korosztály még a kisfelnőttből nagyfelnőttbe való átalakulás korszaka, ilyenkor egyik még bulizik, másik már házasodik és hitelt nyög. Ha eltelik pár év, beéritek egymást és akkor mind a négyen ugyanúgy lesztek: munka, háztartás, karrier, stb., de a csajszis programokon Neked is jobban fog esni a nav helyett a szexről vagy koktélokról beszélgetni.
Mondjuk azt én sem értem, hogy 23 évesen miért kell annyira "felnőttesen" viselkedni és miért kell az apehról és a banki ügyintézésről társalogni rég nem látott barátokkal... nem tudom, hogy te milyen egyetemre jártál, de ahová én jártam, ott a csoporttársaimmal még ötödévesen (23 évesen) is órákat tudtunk a ruhákról, pasikról, bulikról vihorászni.
L26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!