Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogy mondjam el a nevelősz...

Ezt hogy mondjam el a nevelőszüleimnek?

Figyelt kérdés
Pár hónapja komolyan elbeszélgettek velem és azt mondták, hogy ha továbbra is balhézni fogok akkor nem lakhatok velük. Ezt nem akarom úgyhogy inkább visszafogom magam és megpróbálok jó lenni. Februárban még kettes volt a magatartásom és most négyes, a tanárok se panaszkodnak már annyit mint régebben. Ma az egyik idegbajos osztálytársamat kikészítették én meg ott álltam vagy egy méterre tőle, nekem dobta a könyvét és beszóltam neki, erre ellökött és elkezdtünk verekedni. Orrbavágott és elkezdett vérezni az orrom meg van egy bazinagy karmolás a homlokomon, ő felállt én megrúgtam és úgy hallottam, hogy eltört az ujja. Azt tudom, hogy sírva szaladt ki a teremből de nem tudjuk mi történt csak osztályfőnök engem cseszett le. Tuti én leszek a hibás de nem is én kezdtem. A többiek is látták. El kell mondanom itthon hogy mi történt de ők is azt fogják mondani biztos hogy én kezdtem. Most mit mondjak?
2012. ápr. 20. 14:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én spec lesz@rtam volna, ha az IRÁNYOMBA (tehát nem nekem) dobnak egy könyvet, egy hajrángatás már más, ne keverd szezontz a fazonnal, te jókislány. Szövegértés egyes. Buksisimi, leülhetsz.
2012. ápr. 25. 21:11
 12/13 anonim ***** válasza:

"Ma az egyik idegbajos osztálytársamat kikészítették én meg ott álltam vagy egy méterre tőle, nekem dobta a könyvét"

Bizony, szövegértés egyes. Itt szó sincs arról, hogy "IRÁNYÁBA" dobták, azt írja a gyerek, hogy egyenesen NEKI dobta a könyvet. Kicsit figyelmesebben kellene olvasni Buksimisikém.

2012. ápr. 26. 08:17
 13/13 anonim ***** válasza:
De csak véletlen, mert a másikra akarta dobni, te értelmes. Ezt én még mindig irányba dobásnak nézem, de mindegy akkor örülj a fejednek.
2012. ápr. 26. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!