Ezt hogy mondjam el a nevelőszüleimnek?
Tényleg keresed a bajt. Ki szólt be most is? Te. Miért kell folyton beszólni, meg emberkedni? Szép, hogy próbálsz megjavulni, de az alapvető hozzá
állásoddal még mindig baj van. Ha jól vettem le, nem is téged akart megdobni, de neked muszáj megint szemétkedni. Azon se lennék meglepve, ha az "idegbajos osztálytársad" nak már tele lenne veled a töke régebbről, gondolom, ha most ilyen szépen viselkedtél, régebben is bántottad. Akkor meg ne csodálkozz, ha nem vagy a szíve csücske.
Ha tényleg eltörted az ujját, ezért a szülei fel is jelenthetnek (8 napon túl gyógyul). Szerintem meg is érdemelnéd, az előéletedet is figyelembe véve.
Mekkora baromságot írt a két utolsó.. ÚGy bírom, mikor látatlanban ítélkeznek, és rögtön leírnak "bűnözőnek" csakmert nem hagyod megverni magad -.-"
Én egy csendes, visszahúzódó lány vagyok, mindenkivel kedves vagyok, a "problémás"nak a szöges ellentéte de egyszer egy csaj belém kötött, meglökött meg megrántotta a hajamat(8.ban), én meg "jókislány létemre" lekevertem neki egy nagy pofont. Kíváncsi vagyok, hogy az előttem szólók mennyire hagyták volna magukat, ha valaki csak úgy nekik dobál egy könyvet -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!