Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogy mondjam el a nevelősz...

Ezt hogy mondjam el a nevelőszüleimnek?

Figyelt kérdés
Pár hónapja komolyan elbeszélgettek velem és azt mondták, hogy ha továbbra is balhézni fogok akkor nem lakhatok velük. Ezt nem akarom úgyhogy inkább visszafogom magam és megpróbálok jó lenni. Februárban még kettes volt a magatartásom és most négyes, a tanárok se panaszkodnak már annyit mint régebben. Ma az egyik idegbajos osztálytársamat kikészítették én meg ott álltam vagy egy méterre tőle, nekem dobta a könyvét és beszóltam neki, erre ellökött és elkezdtünk verekedni. Orrbavágott és elkezdett vérezni az orrom meg van egy bazinagy karmolás a homlokomon, ő felállt én megrúgtam és úgy hallottam, hogy eltört az ujja. Azt tudom, hogy sírva szaladt ki a teremből de nem tudjuk mi történt csak osztályfőnök engem cseszett le. Tuti én leszek a hibás de nem is én kezdtem. A többiek is látták. El kell mondanom itthon hogy mi történt de ők is azt fogják mondani biztos hogy én kezdtem. Most mit mondjak?
2012. ápr. 20. 14:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az igazat, elejétől végéig, úgy mint itt most nekünk.
2012. ápr. 20. 14:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az igazságot.Mondd meg a nevelőszüleidnek,hogy próbálsz megjavulni mert szeretnél velük maradni stb.Aztán meséld el,hogy mi történt.Hidd el jobb ha nem hazudsz.
2012. ápr. 20. 14:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez úgyis ki fog derülni, meg el kell nekik mondanod, tehát jobb minél előbb. Kezdd szerintem azzal, hogy te szeretnél náluk maradni, és nagyon igyekeztél ezért jó lenni, talán ők is észrevették. És aztán mondd el nekik teljesen őszintén a történetet, meg hogy sajnálod amiért visszaütöttél....
2012. ápr. 20. 14:37
 4/13 A kérdező kommentje:
Megint az lesz hogy mindig keresem a bajt. A múltkor is ez volt amikor beszéltek velem.
2012. ápr. 20. 14:37
 5/13 anonim ***** válasza:
(akkor is, ha amúgy nem sajnálod, mert miért is hagynád magad?! de így talán egy fokkal jobb, nem tudom..)
2012. ápr. 20. 14:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellett volna visszaütni.
2012. ápr. 20. 14:38
 7/13 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem vagyok jó hogy hagyom hogy betörje az orromat...
2012. ápr. 20. 14:45
 8/13 anonim ***** válasza:
55%

Tényleg keresed a bajt. Ki szólt be most is? Te. Miért kell folyton beszólni, meg emberkedni? Szép, hogy próbálsz megjavulni, de az alapvető hozzá

állásoddal még mindig baj van. Ha jól vettem le, nem is téged akart megdobni, de neked muszáj megint szemétkedni. Azon se lennék meglepve, ha az "idegbajos osztálytársad" nak már tele lenne veled a töke régebbről, gondolom, ha most ilyen szépen viselkedtél, régebben is bántottad. Akkor meg ne csodálkozz, ha nem vagy a szíve csücske.

Ha tényleg eltörted az ujját, ezért a szülei fel is jelenthetnek (8 napon túl gyógyul). Szerintem meg is érdemelnéd, az előéletedet is figyelembe véve.

2012. ápr. 20. 14:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Fogd vissza magad, attól mert verekszel meg bajba kerülsz nem leszel sem okosabb sem felnőttebb. Azt javaslom mondd el a teljes igazat és békülj ki az osztálytársaddal.
2012. ápr. 20. 16:20
 10/13 anonim ***** válasza:

Mekkora baromságot írt a két utolsó.. ÚGy bírom, mikor látatlanban ítélkeznek, és rögtön leírnak "bűnözőnek" csakmert nem hagyod megverni magad -.-"

Én egy csendes, visszahúzódó lány vagyok, mindenkivel kedves vagyok, a "problémás"nak a szöges ellentéte de egyszer egy csaj belém kötött, meglökött meg megrántotta a hajamat(8.ban), én meg "jókislány létemre" lekevertem neki egy nagy pofont. Kíváncsi vagyok, hogy az előttem szólók mennyire hagyták volna magukat, ha valaki csak úgy nekik dobál egy könyvet -.-'

2012. ápr. 25. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!