Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Elég ostoba helyzet, de egyszerűen annyira zavar, hogy muszáj más véleményét is meghallgatnom.

A helyzet a következő: A barátom, és a barátnőim több hónapja nem találkoztak, ezért szerettem volna szervezni valami kis találkozót.

Csakhogy a barátnőimet zavarta a tény egy darabig, hogy a barátom szakított velem(12 órára, aztán visszajött), ezért gondoltam, megkérdezem őket, hogy mit szólnának hozzá, ha találkoznánk közösen, hiszen régebben több helyen is voltunk együtt.

Tehát előbb nekik szóltam, mert ha a páromat hívtam volna, kiakadt volna az esetleges elmaradás indokáért.(előzőleg már megtörtént)

Barátnők belementek, mondták, hogy hozzák a párjukat is, foglaltunk asztalt. Csakhogy mikor elmondtam a barátomnak, közölte, hogy elkéstem, mert a haverjaival már leszervezett egy sörözést.(akik egyébként a munkatársai, és a legritkábban látott taggal is hetente találkozik)

Mindent megpróbáltam, de ő csak felhergelte magát, hogy ennyire akarom, hogy jöjjön, hogy csak azért sem akar jönni.

Ezért mondtam, hogy jöjjenek a haverjaival oda, de csak annyit tudott rá mondani, hogy majd meglátja, lehet, hogy a többiek máshova akarnak menni.

Jogosan vagyok kiakadva, hogy inkább sörözni megy?

2012. ápr. 19. 14:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ötös hozzászóló, te teljesen másról beszélsz, ezeket nem tudom, hogy sikerült leszűrnöd a szövegből.
2012. ápr. 19. 15:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Akkor többet nem kattogok ezen, köszönöm a válaszokat.
2012. ápr. 19. 15:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Háááát...ne haragudj, de neki nem szóltál, ezért ő nem találhatta ki, hogy te programot szerveztél neki. Ha én nem tudom, hogy programot szerveztek nekem, akkor csak természetes, hogy nem készülök fel rá, nem? Közben ő is szervezett valamit, ami számára hamarabb meg volt beszélve, mint a te programod. Szerintem itt nincs vita, és neki van igaza. Tanulj az esetből, és máskor az legyen az első, hogy neki szólsz.
2012. ápr. 19. 15:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a történetben az a zavaró, hogy a barátnők tudják a 12 órás szakítást és akkor még nem is jön el a párod a találkozóra.. ha ebből sülne ki valami történet állítsd le, mert csak felhúzod magad abból meg otthon simán lehet egy veszekedés. Én ezt gondolom, de lehet a te fejedben ez meg sem fordult. ;)
2012. ápr. 19. 15:40
 15/16 anonim ***** válasza:
A legnagyobb hibát ott követted el,hogy "barátnők belementek,mondták,hogy hozzák a párjukat is,FOGLALTUNK ASZTALT".Na itt volt a hiba,a foglaltunk asztalt előtt fel kellett volna hívni a párodat,hogy erre az időpontra ezt terveztek,jó lesz neked,vagy valami mást terveztél?Na itt volt az alapvető bibi.Szerintem sem jogos a felháborodásod.
2012. ápr. 19. 17:30
 16/16 anonim ***** válasza:

1. Ha már így alakult, szervezzétek össze az egészet egy helyre, és akkor mindenki jóllakik.

2. Amúgy ez van, ha a kapcsolatban nem működik a normális kommunikáció, és a felek taktikáznak, és egymás háta mögött szervezkednek. Nálunk ha ilyen nagyobb társaságos programot akar bármelyikünk szervezni, akkor először a párunkkal egyeztetünk, hogy ha együtt mennénk, akkor mindenképp jó legyen az időpont, ha meg külön (pl. nekem csak barátnős program, vagy neki csak haveros) akkor a másik is tudjon valami saját programot szervezni ugyanakkorra, és ne otthon kuksoljon egyedül.

2012. ápr. 19. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!