Kinek van igaza?
Elég ostoba helyzet, de egyszerűen annyira zavar, hogy muszáj más véleményét is meghallgatnom.
A helyzet a következő: A barátom, és a barátnőim több hónapja nem találkoztak, ezért szerettem volna szervezni valami kis találkozót.
Csakhogy a barátnőimet zavarta a tény egy darabig, hogy a barátom szakított velem(12 órára, aztán visszajött), ezért gondoltam, megkérdezem őket, hogy mit szólnának hozzá, ha találkoznánk közösen, hiszen régebben több helyen is voltunk együtt.
Tehát előbb nekik szóltam, mert ha a páromat hívtam volna, kiakadt volna az esetleges elmaradás indokáért.(előzőleg már megtörtént)
Barátnők belementek, mondták, hogy hozzák a párjukat is, foglaltunk asztalt. Csakhogy mikor elmondtam a barátomnak, közölte, hogy elkéstem, mert a haverjaival már leszervezett egy sörözést.(akik egyébként a munkatársai, és a legritkábban látott taggal is hetente találkozik)
Mindent megpróbáltam, de ő csak felhergelte magát, hogy ennyire akarom, hogy jöjjön, hogy csak azért sem akar jönni.
Ezért mondtam, hogy jöjjenek a haverjaival oda, de csak annyit tudott rá mondani, hogy majd meglátja, lehet, hogy a többiek máshova akarnak menni.
Jogosan vagyok kiakadva, hogy inkább sörözni megy?
1. Ha már így alakult, szervezzétek össze az egészet egy helyre, és akkor mindenki jóllakik.
2. Amúgy ez van, ha a kapcsolatban nem működik a normális kommunikáció, és a felek taktikáznak, és egymás háta mögött szervezkednek. Nálunk ha ilyen nagyobb társaságos programot akar bármelyikünk szervezni, akkor először a párunkkal egyeztetünk, hogy ha együtt mennénk, akkor mindenképp jó legyen az időpont, ha meg külön (pl. nekem csak barátnős program, vagy neki csak haveros) akkor a másik is tudjon valami saját programot szervezni ugyanakkorra, és ne otthon kuksoljon egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!