Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ledöbbentem. Miért érzem...

Most ledöbbentem. Miért érzem magam öregnek? Ki talált párt 26 fölött és hogyan, mikor?

Figyelt kérdés

26 múltam októberben, egy hónapja lett vége egy 2,5 éves kapcsolatomnak.

Az új munkahelyemen megtetszett egy férfi, majd a kolleganőm (barátnőm is egyben) szólt, hogy de tudod hány éves? Kiderült hogy csak 23 :( Pedig nem annyinak tűnt, magas, jókiállású, jóképű, komoly(nak tűnik) ..

Már nem a kalandokat keresem, nem csak flörtöket, hanem egy nálam valamivel idősebb komoly férfit. Elkéstem??

Annyira megijesztett ez, hogy ki se mozdulok és amúgy is a szakítás is fáj még, hiába én voltam az aki döntött.

2012. ápr. 18. 20:01
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Egyetem alatt ösztöndíjasként ismertem meg az exemet, így diploma után visszajöttem hozzá, mert nem tudtunk külön lenni.. A nyelvet nem beszéltem csak angolul kommunikáltunk, mostmár megy a nyelv is, de nincs sok ismerősöm, pláne, hogy az ő baráti társaságával nem szeretnék sehová sem menni.. Így azért kicsit nehézkes lesz kimozdulni is, meg eleve ha valaki megszólít egyből összetröik egy kép, hogy nem vagyok idevalósi.. Pedig a külsőmmel nincs gond egyáltalán, a belsőmmel sem szerintem, bár mindig van hova fejlődni.. Mégis félek, hogy nehezen indul majd az ismerkedés, pedig azt hiszem belevágnék már, csak hogyan, hol? debénavagyok..
2012. ápr. 18. 20:42
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy öreg és a srác sem fiatal.

Honnan kéne tudnod hogy hány éves?

Amúgy szerintem senki sem úgy ismerkedik hogy :

-Szia 26 vagyok és te??

-23

-Ó csak 23 na szia!!!

2012. ápr. 18. 20:47
 13/32 anonim ***** válasza:
79%
Nekem sosem voltak nálam jóval idősebb párjaim, fiatalabbak pedig egyáltalán nem. nem voltam dogmatikus a kérdésben, de így alakult és őszintén szólva valahogy én így is éreztem rendjén annak ellenére, hogy soha senkit nem ítéltem el azért ha nála jóval idősebb v fiatalabb párja volt. aztán 34 évesen (jó néhány komoly kapcsolat után) megismerkedtem egy 27 éves férfival. éreztem, h tetszem neki, de úgy gondoltam, túlságosan nagy a korkülönbség. ő folyamatosan keresett, nem túl rámenősen, de udvarolt és egyszer a sors véletlen játéka folytán bebizonyította, h eljönne utánam akár a világ végére is :). egy ideig tartottam magam ahhoz, h ennek semmi értelme, mert túl fiatal hozzám, de valójában rengeteget gondoltam rá, nagyon vonzódtam hozzá és muszáj volt szembenéznem a ténnyel, h beleszerettem és ha azt hajtogatom neki és magamnak, h nem érdekel, önmagamat csapom be, hiszen nagyon is. ez a történet évekkel ezelőtt játszódott le, azóta is egy pár vagyunk, babát tervezünk, eljegyeztük egymást és az esküvőre gyűjtünk. szóval hallgass a szívedre, nem számít, h mennyivel fiatalabb, ha igazán szeretitek egymást. és ne vagy "túl idős", épp 8 évvel fiatalabb, mint akkor én :)))
2012. ápr. 18. 20:51
 14/32 A kérdező kommentje:

Vonatkoztassun el ettől az esettől, ez csak egy példa volt, nem fogok sem én kikezdeni vele, ha meg ő akarna akkor majd meglátom, de maximum haverság..

Az érdekelne igazából, hogy hogyan viselkedik az a nő, aki ismerkedni szeretne, anélkül, hogy ribisen öltözködne, vagy tiniként viselkedne. elég régen volt hogy ebben a helyzetben voltam és az előző kapcsolatom előtt 3 évig voltam egyedül, most nem szeretnék ennyit várni az újabbal, de múlt héten pl elsétált mellettem egy fickó és futtában annyit mondott hogy maga gyönyörű, nem tudtam mit reagálni, megijedtem, pedig mikor visszanéztem ő is nézett és mosolygott... Mesélnétek vicces történeteket akár, vagy tanulságos időszakokat, hogy ti hogy éltétek meg? Úgy beszélgetnék .. Írjatok!

2012. ápr. 18. 20:54
 15/32 anonim ***** válasza:

zerintem ne a kort nézd. Nekem voltak 3 évvel fiatalabb pasijaim ebből az egyik kapcsolat 3 és fél évig tartott. Mostani férjem 4 év keresés után találtam meg a neten egy évvel idősebb nálam.

30/L

2012. ápr. 18. 20:56
 16/32 A kérdező kommentje:
Utolsó ! olyan a történeted mint egy romantikus film!! 1hete ilyen filmeken pityergek esténként.. :)
2012. ápr. 18. 20:57
 17/32 A kérdező kommentje:
20:51-nek ment a romantikus filmes :) hogy értitek, hogy " x év keresgélés után" mit takar a keresgélés? hogy akárhova mész vadászol a tekinteteddel? vagy mit?
2012. ápr. 18. 20:59
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
miért kell a fiatalabb fiúkhoz úgy hozzáállni, hogy csak kalandra jók? nem a kortól függ a komolyság, de ha már eleve így állsz hozzá... :( nekem csupa jó tapasztalatom van
2012. ápr. 18. 21:00
 19/32 anonim ***** válasza:

1- es, ugye nem azt varod, hogy a nok vigasztaljanak teged? :P

Talan inkabb vigasztalj meg Te valakit ;)

2012. ápr. 18. 21:00
 20/32 A kérdező kommentje:

Nem tudom általánosságban kijelenteni, hogy a fiatalok csak kalandra jók, de eddig nem volt idősebb párom, max velem egyidős és eddig még nem találtam meg az igazit, kezdetben nem érdekel a kor, de mikor jönnek a hétköznapok és a problémák, akkor a probléma megoldás mindig rám hárul.. Ez sem kortól függ tudom, de végre egy erős férfi vállra vágyom ahol sírhatok, vagy akire felnézhetek, aki megvéd és nem egy kisgyereket.. Bennem is lehet hiba, ezt nem kétlem, mert én "választottam" az előzőeket, de most jobban szeretnék odafigyelni erre, nem csak a szívemre hallgatni, eddig csak bajt okozott..

Nem ez a kérdésem lényege, hogy fiatalabb férfi, stb.

Hanem maga az ismerkedés ebben a korban :) :)

2012. ápr. 18. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!