Most ledöbbentem. Miért érzem magam öregnek? Ki talált párt 26 fölött és hogyan, mikor?
26 múltam októberben, egy hónapja lett vége egy 2,5 éves kapcsolatomnak.
Az új munkahelyemen megtetszett egy férfi, majd a kolleganőm (barátnőm is egyben) szólt, hogy de tudod hány éves? Kiderült hogy csak 23 :( Pedig nem annyinak tűnt, magas, jókiállású, jóképű, komoly(nak tűnik) ..
Már nem a kalandokat keresem, nem csak flörtöket, hanem egy nálam valamivel idősebb komoly férfit. Elkéstem??
Annyira megijesztett ez, hogy ki se mozdulok és amúgy is a szakítás is fáj még, hiába én voltam az aki döntött.
Nem vagy öreg és a srác sem fiatal.
Honnan kéne tudnod hogy hány éves?
Amúgy szerintem senki sem úgy ismerkedik hogy :
-Szia 26 vagyok és te??
-23
-Ó csak 23 na szia!!!
Vonatkoztassun el ettől az esettől, ez csak egy példa volt, nem fogok sem én kikezdeni vele, ha meg ő akarna akkor majd meglátom, de maximum haverság..
Az érdekelne igazából, hogy hogyan viselkedik az a nő, aki ismerkedni szeretne, anélkül, hogy ribisen öltözködne, vagy tiniként viselkedne. elég régen volt hogy ebben a helyzetben voltam és az előző kapcsolatom előtt 3 évig voltam egyedül, most nem szeretnék ennyit várni az újabbal, de múlt héten pl elsétált mellettem egy fickó és futtában annyit mondott hogy maga gyönyörű, nem tudtam mit reagálni, megijedtem, pedig mikor visszanéztem ő is nézett és mosolygott... Mesélnétek vicces történeteket akár, vagy tanulságos időszakokat, hogy ti hogy éltétek meg? Úgy beszélgetnék .. Írjatok!
zerintem ne a kort nézd. Nekem voltak 3 évvel fiatalabb pasijaim ebből az egyik kapcsolat 3 és fél évig tartott. Mostani férjem 4 év keresés után találtam meg a neten egy évvel idősebb nálam.
30/L
1- es, ugye nem azt varod, hogy a nok vigasztaljanak teged? :P
Talan inkabb vigasztalj meg Te valakit ;)
Nem tudom általánosságban kijelenteni, hogy a fiatalok csak kalandra jók, de eddig nem volt idősebb párom, max velem egyidős és eddig még nem találtam meg az igazit, kezdetben nem érdekel a kor, de mikor jönnek a hétköznapok és a problémák, akkor a probléma megoldás mindig rám hárul.. Ez sem kortól függ tudom, de végre egy erős férfi vállra vágyom ahol sírhatok, vagy akire felnézhetek, aki megvéd és nem egy kisgyereket.. Bennem is lehet hiba, ezt nem kétlem, mert én "választottam" az előzőeket, de most jobban szeretnék odafigyelni erre, nem csak a szívemre hallgatni, eddig csak bajt okozott..
Nem ez a kérdésem lényege, hogy fiatalabb férfi, stb.
Hanem maga az ismerkedés ebben a korban :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!