Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ledöbbentem. Miért érzem...

Most ledöbbentem. Miért érzem magam öregnek? Ki talált párt 26 fölött és hogyan, mikor?

Figyelt kérdés

26 múltam októberben, egy hónapja lett vége egy 2,5 éves kapcsolatomnak.

Az új munkahelyemen megtetszett egy férfi, majd a kolleganőm (barátnőm is egyben) szólt, hogy de tudod hány éves? Kiderült hogy csak 23 :( Pedig nem annyinak tűnt, magas, jókiállású, jóképű, komoly(nak tűnik) ..

Már nem a kalandokat keresem, nem csak flörtöket, hanem egy nálam valamivel idősebb komoly férfit. Elkéstem??

Annyira megijesztett ez, hogy ki se mozdulok és amúgy is a szakítás is fáj még, hiába én voltam az aki döntött.

2012. ápr. 18. 20:01
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
86%

29 éves férfi vagyok, jó állás, saját lakás, egzisztencia, sőt, még jófej és kedves is vagyok.. mégsincs senkim. Mindenki csodálkozik ezen:)

Szóval átérzem a gondod.

A szakítás még egy jóideig fájni fog, lassan tompul majd..

2012. ápr. 18. 20:07
 2/32 anonim ***** válasza:
92%

28 évesen frissen elvált anyukaként azt hittem egyedül maradok.A munkahelyemen akárcsak te,nekem is megtetszett egy férfi.Komoly,szórakoztató,izgalmas férfi.Udvarolt. Nekem is sokan mondták.Tudod emennyi idős a srác?? 21 éves..Na és?Oda voltam érte,ő is értem. Gondoltam,hogy bár futó kalandokra nem vágytam,de vele kivételt tettem.Ha csak pár éjszakánk van ami szép,már az is megérte. 1 hónap együtt járás után összeköltöztünk.Majd 3 hét után összeházasodtunk.12 éve élünk boldog házasságban.Soha nem bántam meg,hogy a szívem szerint döntöttem.

Szóval tőled is csak ezt tudom kérdezni.

Miért baj,hogy csak 23 éves??

2012. ápr. 18. 20:15
 3/32 anonim válasza:
A szakítás mindig fáj, még ha a végén már nem is volt szerelem. Nem lehet egyből másik kapcsolatba ugrani. Egyébként semmivel nem vagy elkésve, légy türelemmel és ne aggódj!!! :)
2012. ápr. 18. 20:19
 4/32 anonim válasza:
85%
Nekem 30! évesen lett vége a 7! éves kapcsolatomnak. Egy nagyon kedves barátom vigasztalt a szakítás után, ami olyan jól sikerült, hogy egy hónap múlva oda is költözött, 6 hónap múlva összeházasodtunk. 4 éve vagyunk házasok, és nagyon boldogan élünk.
2012. ápr. 18. 20:27
 5/32 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem lenne jó ötlet egyből egy másik kapcsolatba ugrani. Hagyj magadnak egy kis időt. Kell az.

Nem vagy még öreg. Van akinek fiatal vagy. (talán túl fiatal)

Én 27 vagyok, 6 éve nincs barátom. Egyszerűen így adódott/adódik. Ennyi.

2012. ápr. 18. 20:30
 6/32 anonim ***** válasza:
80%

..és engem nem akar senki vigasztalni?:)

(1.hozzászóló vagyok:P)

2012. ápr. 18. 20:31
 7/32 anonim ***** válasza:
53%

Volt kolléganőm lánya, szegény semmi szépség nem volt benne, ráadásul az anyjával (kolléganőm) hetente többször mentek a templomba stb. A lányból tanárnő lett.

Túl a 30-on lett egy új kolléga az iskolába, fél év múlva esküvő, és most már babájuk is van.

Pedig sosem hittem volna, hogy a kolléganőm lánya valaha is férjhez megy.

2012. ápr. 18. 20:32
 8/32 anonim ***** válasza:

Kedves 1-es!

Én a helyedben nem biztos, hogy megelégednék azzal, hogy reklámozom magam, ... szabad vagyok! Szerintem lépned neked kellene! Ki tudja, hány esélyt szalasztottál már el!

2012. ápr. 18. 20:38
 9/32 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó, az miért is baj, hogy hetente többször mentek templomba az anyjával??
2012. ápr. 18. 20:41
 10/32 anonim ***** válasza:
20:32-nek írtam
2012. ápr. 18. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!