Miért gondolja mindenki, hogy CSAK MOST gondolom úgy, hogy nem akarok családot. Muszáj minden nőnek férjhez menni, meg gyereket szülni?
Bárki kérdez, én előre megmondom, hogy gyereket soha az életben nem leszek hajlandó szülni, örökbe fogadni sem, és a házasságot is hülyeségnek tartom. Erre mindig azzal macerálnak, hogy "majd ha megtalálod a megfelelő embert".
Miért nem lehet elhinni, hogy én nem irtózom a gondolattól, hogy gyerekem legyen?
Én sem szeretnék, és sajnos ugyanazokat a szövegeket hallgatom, mint te. Rettenetesen idegesítő!!! Pedig elég nyomós okaim vannak arra, hogy így döntsek. Egyrészt ötéves koromtól rettegek a haláltól, és nem akarom, hogy valaki másnak miattam kelljen átélnie ezt az érzést. Másrészt, talán éppen az előbbi miatt, nagyon elmélyülős, olvasós típus vagyok, rengeteget foglalkozom az "élet értelmével", és emellett úgy érzem, hogy nem lenne időm gyerekekre. Egyébként egyáltalán nem is vonzódom hozzájuk, de ha ez egyszer netán megváltozna, akkor is inkább örökbe szeretnék fogadni, mint sajátot szülni. Nem a felelősség miatt, csak hogy ne szaporodjon tovább a szenvedés a földön.
Mindezt a környezetem a legkisebb mértékben sem fogadja el, olyannyira, hogy lassan már a szüleimmel sem tartom a kapcsolatot emiatt.
Szóval teljesen megértelek - kitartás, így ismeretlenül is leved vagyok!:)
(22N)
52-es, ha már mindenáron ezt a baromságot akarod kérdezni akkor az "Emos-e vagy" nyelvtanilag helytelen. Simán elég az "Emos vagy? Az "e" kérdő szócskát az ige után tesszük!!
Egyébként 51-es, egyet értek veled teljes mértékben! Én mondjuk nem rettegek a haláltól, sőt én fiatalon szeretnék majd meghalni, ez is közrejátszik abban, hogy nem szeretnék. De ha pl. csak környezetvédelmi szempontokat nézünk, akkor sem érdemes gyermeket szülni, mivel így is túlterheljük a Földet... :P
52-es: Emo?! Jesszusom.. már ezért a kérdésért megérte ide írni:D Nem, mindenféle szempontból felnőtt fiatal nő vagyok, dolgozom és tanulok, úgy ránézésre tök normálisnak tűnök:) Egyszerűen a tapasztalataim értelmezése során kialakult bennem az az életfelfogás, amit leírtam. Sosem voltam emo.
Kérdező: Látod, csakugyan nem vagyunk egyedül. Még mindig kitartást kívánok!:) Egyébként miért szeretnél fiatalon meghalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!