Miért gondolja mindenki, hogy CSAK MOST gondolom úgy, hogy nem akarok családot. Muszáj minden nőnek férjhez menni, meg gyereket szülni?
Bárki kérdez, én előre megmondom, hogy gyereket soha az életben nem leszek hajlandó szülni, örökbe fogadni sem, és a házasságot is hülyeségnek tartom. Erre mindig azzal macerálnak, hogy "majd ha megtalálod a megfelelő embert".
Miért nem lehet elhinni, hogy én nem irtózom a gondolattól, hogy gyerekem legyen?
Én ugyan szeretnék férjhez menni is, gyerekeket is, de megértelek téged. A gyerekvállalás tulajdonképpen amellett, hogy szeretném, halálra is rémít :) Nagyon nagy felelősség, és nehéz feladat normális embert felnevelni. Szerintem az ilyesmit egyáltalán nem szabad erőltetni, a gyereknek sem jó, ha olyan helyre születik, ahol nem várták annyira.
Egyébként a más gyereke engem is idegesít... mivel ha nem képes viselkedni, én ugye nem kezdhetem el nevelni. De a saját leendő gyerekeimmel kapcsolatban ettől nem tartok, mert őket úgy nevelhetem majd, ahogy jónak látom.
Látom megérkeztek a föállású anyák is. (lepontozás) :D
Ök azok, akik SOHA nem fogják megérteni, hogy nem csak a családalapítás, gyereknevelés lehet életcélja valakinek.
Nem értem, hogy ha mi elfogadjuk, hogy ö megelégszik egy szakmunkásbizonyítvánnyal, egy gyári munkás férjjel és 2szoba/4gyerekkel, akkor nekik miért piszkálja a csörüket, hogy más boldogan utazik, sportol, vásárol, jár szórakozni, épít karriert 40éves koráig. És aztán vagy vállal mégis gyereket, vagy folytatja életét az elözöek alapján. Ez ugyanolyan, mint mikor 10éve nem értették miért nem járok discoba. Nem mindenkit ugyanaz tesz boldoggá.
Csak azt nem értem kedves utolsó, hogy miért általánosítasz.
Nekem van egy gyerekem, tanulok mellette, járok sportolni (a baba előtt versenyszerűen sportoltam),vannak barátaim.:) Megértem, ha valaki nem szeretne gyereket, csak azt nem értem meg, hogy miért kell állandóan azzal foglalkozni, hogy mások mit gondolnak. Aki akar az vállal gyereket, aki nem, az nem. Szerintem ez magánügy. :)
Kedves utolsó, csodállak!
Gyerek mellett még tanulsz is, sportolsz is, van időd a barátaidra is, s biztos vagyook benne, hogy még sok másra is. :) Hogy csinálod? Hogy jut időd ennyi mindenre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!