Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem boldogabbá a...

Hogyan tegyem boldogabbá a feleségem egy tragédia után?

Figyelt kérdés

a feleségem 3 hete szült, de a gyerekünk sajnos holtam született:(. Érzem, hogy szüksége van a szeretetemre, meg nekem is az övére, ezt meg is adjuk egymásnak, viszont elég depressziós lett, és nem könnyű kirángatni belőle, főleg, hogy én vagyok túl jó lelki állapotban.

A kapcsolatunk szerencsére nincs krízishelyzetben, de nem tudom mit kéne tennem, hogy könnyebben túl lépjen rajta.

2009. jún. 19. 18:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Szia 20:29-es. Köszönjük szépen! Mi is reméljük, hogy lesz egy egészséges gyermekünk, de Gyuszikát örökre a szívünkben őrizzük! Most bepárásodott a szemem.... Nagyon nehéz:( Kedves kérdező: Sok erőt Nektek! Üdv: Gyuszi
2010. febr. 11. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!