Hogyan tegyem boldogabbá a feleségem egy tragédia után?
a feleségem 3 hete szült, de a gyerekünk sajnos holtam született:(. Érzem, hogy szüksége van a szeretetemre, meg nekem is az övére, ezt meg is adjuk egymásnak, viszont elég depressziós lett, és nem könnyű kirángatni belőle, főleg, hogy én vagyok túl jó lelki állapotban.
A kapcsolatunk szerencsére nincs krízishelyzetben, de nem tudom mit kéne tennem, hogy könnyebben túl lépjen rajta.
Köszönöm a biztatást, nektek is sok sikert.
nem tudom mi mikor leszünk készek újra próbálkozni.
18.28-as vagyok: Az én feleségem is eléggé magába zuhant azóta, de sok szeretettel biztosan előbb utóbb újra lelkes lesz. Nem olyan régen történt az eset, még mi sem vagyunk készek az újabb próbálkozásra, de nagyon bízom benne, hogy nemsokára növekedni fog a pocakja és - ahogy ő mondta - Pici Pont segíteni fog nekünk, hogy legyen kistestvére, és akkor végre mosolyt láthatok a párom arcán ismét.
Egyébként meg próbáld meg kirángatni egy kicsit otthonról, biztosan nehéz neki, elhiszem, de nem szabad hagyni, hogy tönkremenjen. Nagyon vigyázz a párodra most, mert szüksége van rád.
Nagyon sajnálom a történteket. Szerintem az a legfontosabb, hogy adjatok időt a gyásznak. Legyetek nagyon türelmesek és szeresd Őt minden eddiginél jobban. Csak idővel fog enyhülni a fájdalmatok. Szerintem titokban foglalj le egy nyaralást, de csal nyár végére, addigra már picit jobban lesztek. a környezetváltozás biztos jót fog tenni!
Kívánok sok-sok erőt Nektek és hogy mihamarabb talpra álljatok!
Szia!
ez nagyon szomorú dolog, és nők ezreivel történik meg, hogy elveszítik a babájukat.
Az én anyukámnak volt 3 koraszülése, mind a 3 "tesóm" l-2 napot élt, de sajnos nem voltak elég erősek. Ezen kívül volt még legalább 4-5 vetélése, pár hetes korban.
Anyukám nagyon erős asszony volt, úgy gondolta, hogy meg volt rá az ok, hogy azok a babák miért nem maradtak meg, mert ha túlélték volna, lehet, hogy olyan betegségeik lettek volna, ami egy életre tönkreteszi őket.
Ez így lehet, hogy durván hangzik, de csak gondold végig.
nem szabad elkeseredni, mert azzal a jövőbeni megszületendő babának is rosszat tesztek. Nyilván nem könnyű egy ilyen helyzet, én nem is voltam benne, mert mindkét lányom gond nélkül megszületett, de anyu mesélt nekem a vetéléseiről és a "tesóimról", ő is nagyon szomorú volt amikor elvesztette őket, de tényleg úgy nézte, hogy így volt előírva a nagykönyvben. Pedig az én apám nem állt így mellette, ahogyan Te teszed a feleségeddel.
Nem tudom, tudtam-e segíteni, de sok sikert kívánok nektek a következőhöz és az utána következőhöz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!