A lányom smink és vásárlás mániás. Mit lehet vele tenni? Miért alakulhatott ki benne?
Mintha csak magamról olvasnám, csak én 19 leszek, nem 16.
Szerintem ez nem kompenzáció, felesleges túlmisztifikálni, egyszerűen szeret szép lenni, nőies, csinos, főleg, hogyha régen fiúsabb volt, most igazán élvezetes lehet egyre nőcisebbnek lenni.
Szerintem a cigi sokkal drágább és károsabb "hobbi", azon kellett volna kiakadni, nem a sminken meg a ruhákon.
Ez legyen a legnagyobb hibája.
Tanul rendesen? Nem iszik,cigizik,drogozik,maradozik ki ugy hogy nem tudod merre jár?
Ha ezekkel nincs gond,akkor hagyd békén.
15 voltam amikor elkezdett érdekelni a smink,a csinos ruhák.Anyám tipikus mackónadrágos kiszeltündeszemöldökű sosem sminkelő nő.
Akkora balhét csapott ki a körömlakkért,hogy onnantól jóideig otthonról kilépve az első nyilvános wcben öltöztem át és festettem ki magam (szolidan pedig).
Aztán már tettem rá hogy neki nem tetszik.De a kapcsolatunk a sok tiltás miatt megromlott erősen.
Pedig nem volt baj velem sosem,jól tanultam.
Most is van raklapszámra sminkcuccom,szép hosszú festett (saját) körmeim vannak, a hajam is mindig szép.Megtehetem,mert jól fizető munka lett az eredménye a műszaki diplomámnak.Igen,nőies nőként.
Neked nem fontos ez.
De ő is érzi azt a boldogságot,amikor eltipeg a fiúk előtt,azok pdig csorgatjá rá a nyálukat.
(és igen,ez ugy is jó érzés hogy férjem van...csak néznek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!