Ti mit tennétek? A mostohalányom (9 éves) törölt a barátai közül Facebookon. Egyébként jó viszonyban vagyunk. Korábbi beszélgetéseinkből kiderül, hogy az anyukája szokott neki "segíteni" facebookozni, azaz valószínűleg anyuka törölt sunyiban.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 15:29
11/13 anonim válasza:
Én is töröltem egyszer apámat. Nem volt semmi különösebb oka, csak egyszer néztem, hogy mennyire hülyének néz mindenkit ott meg minden. Azóta persze "megint ismerjük egymást" :D
16f
12/13 anonim válasza:
Sem egy 9 éves kislánynak, sem egy felnőtt embernek nem a fb-on kellene élnie a mindennapjait.
A való élettel foglalkozz, ne a virtuálissal.
13/13 anonim válasza:
A) Mit keres egy 9 éves a facen?
B) Kavarás van a dologban
Konklúzió: le se sz*rnám a dolgot. A valóságban jóban vagytok, ez a lényeg!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!