Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfinek mért teher a...

Egy férfinek mért teher a felesége lelkével törődni, ha mindezt kérés nélkül megkapja viszont?

Figyelt kérdés
ELcsépelt szar kérdés! De nagyon kiváncsi lennék a valódi okokra. Ha lehet, férfi válaszoljon. Tényleg az okokra vagyok kiváncsi. Számomra ez felfoghatatlan, hogyan gondolja valaki, hogy mély beszélgetések nélkül lehet fenntartani egy házasságot.
2012. ápr. 16. 12:51
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

A hülyeség és semmiség relativ kifejezések. Ezért kell beszélgetni többet. Ha hülyeségnek tartja, hogy vmi nem teszik nekem, akkor nem is értem, mi értelme lenne együtt lenni. Alapból nem tartom semmiségnek, ha bántja valami, max megbeszélném vele, hogy jobban átlássam az okokat.

De gondolom ez is olyan férfiatlan.

2012. ápr. 16. 16:34
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Most végigolvastam a relatíve sokkommentedet és kezdem megérteni a férjedet. Kb 200kommentben nem mondassz semmit. semmi konkrét gond, semmi konkrét kérés megfogalmazás, semmi konkrét elvárás.

Bocs, de én se érteném,hogy mi a francot akarsz és igyekeznélek elhallgattatni valahogy ,hogy nyugtom legyen.

2012. ápr. 16. 17:34
 33/33 anonim ***** válasza:
Nézd más embereket alapból nem lehet megváltoztatni. Ha azt hinnéd, hogy igen elég sok időd fog rámenni. Ha szereted ezt a férfit és neked ő a nagy Ő, akkor maradj mellette és keress egy-két jó barátnőt akivel dumálgathatsz és lelkizhetsz sokat. Valószínűleg a párodnak is probléma lehet, hogy te ilyen sokat szeretnél lelkizni. Ha te nem érzed, hogy megváltoznál hirtelen, akkor neki mért kéne ezt éreznie???
2012. ápr. 16. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!