Egy férfinek mért teher a felesége lelkével törődni, ha mindezt kérés nélkül megkapja viszont?
Soha nem fordultam még senkihez, mindig mindent vele akarok megbeszélni mindent, óvakodom tőle, hogy barátnős pletykaszinten havonta kisirjam valakinek a problémámat. Ez itt, most az első, ezt is rossz volt megtennem. De vele ugy érzem, hiába beszélek.
Már sokmindent megpróbáltam, tényleg beszélgetni akarok , többet. Szégyellem, de szeritnem sosem kérdezte még meg, hogy mit érzek bizonyos dolgokkal kapcsolatba....amelyekről egyértelműen tudta, hogy szarul esnek. Hagyta, hogy akkor beszéljek róla, ha megdolgoztam érte magamban, hogy ki is mondjam.
Igen az hiányzik, hogy észrevegye, ha szar valami és néha akarja kiszedni belőlem. Szar, hogy folyton csak az az élmény marad, hogy csak akkor beszélek, ha ki tudok végre mondani valamit és nem érezhetem végre, hogy bármi áron is de érdekli és ki akarja szedni belőlem, mi a probléma.
Én ugy érzem, hogy mindig résen vagyok, ha neki valami nem jó. Teljesen rá vagyok hangolódva, semmit nem vagyok hajlandó csinálni senki kedvéért, ha neki az nem jó.
És ő is jó ember, csak érzelmileg van valami error........nem tudom igazán elmondani.
Elég sok szar van most az életünkben, ami az ő oldaláról jött, nekem marha rosszul esnek dolgok, de tényleg csak annyi kéne, hogy többször beszéljünk. Pontosan ez a kussolás vezetett oda, hogy már tök idegbeteg vagyok és a veszekedések is durvábbak. Minden azzal kezdődött, hogy nem beszéltünk róla. Én meg állandóan azt hajtogattam, hogy többet beszéljünk és hogy érezni akarom, hogy megért.
Mindegy. ugyis valahgy vele kell megbeszélnem.
Már ott tartok hogy minden szarral fel akarom magamra hivni a figyelmet, de nyilván ez meg már visszatetsző. Itt megint ugy csapodik le, hogy mekkora önző vagyok. Azt akarom, hogy minden gondolata rajtam keresztül fogalmazódjon meg.
Bárcsak átlátná, hogy honnan indult az egész, akkor nem lenne ellenszenves, hogy ennyire hiányolom már a figyelmet.
Az elején csináltam szarul, azt hittem, hogy ez a világ legtermészetesebb dolga mindenkinek, hogy figyelni kell.
Hát azt már sehogy. Vagy 6 éves korig sikerült a szüleinek, vagy voltaképp lehetetlen.
Ha ő felismeri, hogy ez baj, és igénye támad a változtatásra, akkor különböző terápiás módszerekkel a viselkedésén lehet változtatni.
Csúnya ezt leírni, de sajna ha hozzámentél, akkor ezzel együtt mentél hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!