Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te ezt tudnád tolerálni?

Te ezt tudnád tolerálni?

Figyelt kérdés

Páromnak nem barátai/haverjai vannak, mint minden normális pasinak. Ő egy csapat nővel jár szórakozni, velük barátkozik stb. Azt mondja haverjai nem járnak szórakozni és ő jól érzi magát ezekkel a nőkkel. Van, hogy engem is magával visz, van hogy nélkülem megy el.

A problémám az, hogy iszonyúan féltékeny vagyok. És nem értem miért szeret egy csapat nővel szórakozni járni?

Ha én is ott vagyok vele érezhető a feszült hangulat, látszólag mindenki kedves velem, de azt látom rajtuk, hogy jobb lenne ha én nem lennék ott. Barátkozóak, de mégis zavaró tényező vagyok. Sőt van olyan is aki egy szót nem szól hozzám, biztos vagyok benne hogy ki nem állhat. És így nem is tudom jól érezni magam velük. De azt se akarom, hogy párom nélkülem menjen.

Azt mondja, ebbe semmi kivetnivaló nincs, csajokra csak barátként tekint és azért velük megy szórakozni mert mással nem tudna. Mit várok tőle? Üljön otthon?

Szerintetek ez elfogadható magyarázat? Ti tudnátok ezt tolerálni?

Még soha nem kerültem ilyen helyzetbe és nem is értem az egész szituációt! Minden korábbi exemnek hatalmas haveri társasága volt. Pasikkal jártak össze, nem pedig csajokkal! :S

2012. ápr. 13. 23:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
48%
Én is pont az ilyen, féltékeny vagyok minden farok nélkülire nő miatt barátkozom 90%-ban férfiakkal, és egyiket se akarom leteperni....
2012. ápr. 14. 08:48
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem tudnám tolerálni.Nem csak a csajok miatt,hanem azért se mert a barátod magasról tesz rá,hogy téged mi zavar,vagy mi nem jó neked,meg se próbál egy picit se változtatni a helyzeten.
2012. ápr. 14. 11:22
 23/23 anonim ***** válasza:
Ha bízol a párodban,akkor nem értem,hogy hol ebben a gond...Én is ebben a cipőben vagyok ,mint Ő ,csak éppen fordított esetben...Érdekes módon még egyikük sem döngetett meg és soha nem is fog,mivel csak barátok...Mindig is jobban kijöttem a srácokkal...Az én páromnak ez 5 éve teljesen megfelel,nem problémázik,már ismeri őket és legfőképp engem,tudja,hogy sosem csalnám meg...
2012. ápr. 14. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!