Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te ezt tudnád tolerálni?

Te ezt tudnád tolerálni?

Figyelt kérdés

Páromnak nem barátai/haverjai vannak, mint minden normális pasinak. Ő egy csapat nővel jár szórakozni, velük barátkozik stb. Azt mondja haverjai nem járnak szórakozni és ő jól érzi magát ezekkel a nőkkel. Van, hogy engem is magával visz, van hogy nélkülem megy el.

A problémám az, hogy iszonyúan féltékeny vagyok. És nem értem miért szeret egy csapat nővel szórakozni járni?

Ha én is ott vagyok vele érezhető a feszült hangulat, látszólag mindenki kedves velem, de azt látom rajtuk, hogy jobb lenne ha én nem lennék ott. Barátkozóak, de mégis zavaró tényező vagyok. Sőt van olyan is aki egy szót nem szól hozzám, biztos vagyok benne hogy ki nem állhat. És így nem is tudom jól érezni magam velük. De azt se akarom, hogy párom nélkülem menjen.

Azt mondja, ebbe semmi kivetnivaló nincs, csajokra csak barátként tekint és azért velük megy szórakozni mert mással nem tudna. Mit várok tőle? Üljön otthon?

Szerintetek ez elfogadható magyarázat? Ti tudnátok ezt tolerálni?

Még soha nem kerültem ilyen helyzetbe és nem is értem az egész szituációt! Minden korábbi exemnek hatalmas haveri társasága volt. Pasikkal jártak össze, nem pedig csajokkal! :S

2012. ápr. 13. 23:41
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Azért nem megyek mindig velük. Mert nem érzem jól magam a társaságukba. Volt már, hogy direkt más programot szerveztem, csakhogy ne keljen velük mennem.

Párom azt mondta, azért nem szeretnek mert sokkal szebb és csinosabb vagyok náluk. Ezt ők is tudják, ezért nem fogadnak be. (Ez egyébként igaz is) :)

2012. ápr. 14. 00:29
 12/23 anonim ***** válasza:
Akkor miért csalna meg?
2012. ápr. 14. 00:36
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom!:S Mégiscsak nők a "barátai"?!
2012. ápr. 14. 00:44
 14/23 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem gyere el a focicsapatommal bulizni, aztán meglátjuk, mit szól hozzá a párod. Természetesen szigorúan csak haveri alapon.
2012. ápr. 14. 01:15
 15/23 anonim ***** válasza:
az utolsónak teljesen jó az ötlete!! :D
2012. ápr. 14. 01:55
 16/23 anonim ***** válasza:
nekem is nagyrészt fiú barátaim vannak, na bumm. nem lehet, hogy azért nem szeretnek, mert eleve így állsz hozzájuk?
2012. ápr. 14. 02:07
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy felnőtteknél is megy ez a "juj, de ő fiú, szerelmes vagy, bibibííí".
2012. ápr. 14. 06:26
 18/23 anonim ***** válasza:
75%

Leírom neked, hogy jártam.

A volt férjemmel én is így voltam, hogy soha nem féltékenykedtem, engedtem bulizni járni, nem volt soha gond belőle. Úgy voltam vele, hogy hagy menjen, én nem vagyok bulis, de nem zárhatom őt be ezért. Átlag havonta/kéthavonta ment egyszer. Aztán ezek besűrűsödtek, de nem zavart, úgy voltam vele, hogy megcsalni máshol is tud.

Igazam is lett, tudott! Nem bulizni járt már el később, hanem a csajhoz, buli címszó alatt.

El is váltunk.

Azóta új párom van, és már nem engedném a külön bulizást, már nem fér bele. Nem lettem féltékenyebb, de ha eljár, akkor több a kísértés, és amúgy is, ha párkapcsolatban él, ne mászkáljon, már így gondolom.

Az a véleményem, hogy ha tényleg ismered, és egy ideig nem zavart, és most mégis, akkor biztosan oka van. Én is egyből megéreztem, hogy valami nem oké, nem tudtam megmondani, csak zavart. Kb. onnan volt nője.. Én nem mondom, hogy a párodnak van, de biztos, hogy élvezi a csajos bulikat, és én ezen kiakadnék már. Hát mégis kivel akar lenni?

Szerintem ez olyan egyszerű: csak gondold végig a saját szemszögedből! Ha szeretsz valakit, vele akarsz lenni, megosztod vele az életed, Te szívesen mennél külön bulizni? Nem hiányozna?? És akkor térjünk vissza rá, neki nem hiányzol????? Nem lenne jobb, ha Te is ott lennél??

Bocs, de nekem ez nagyon fura...

2012. ápr. 14. 07:58
 19/23 anonim ***** válasza:
47%

"Párom azt mondta, azért nem szeretnek mert sokkal szebb és csinosabb vagyok náluk."

Bocsi, de ezt tényleg benyalod?? Ez egy ügyes húzás volt a párodtól, attól függetlenül, hogy igaz, vagy sem. Jól manipulál! :)

2012. ápr. 14. 08:00
 20/23 wiWell ***** válasza:
Szerintem azért nem fogadnak el, mert ha veszekedtek akkor a párod az o vállukon sírja ki magát, ok bólogatnak hogy mennyire nem volt fair toled ez meg az. És már maguk kozott is elkonyveltek valamilyennek, aminél csak jobbat érdemelhet a párod. Mikor pedig megjelensz kozottuk akkor ez lebeg a szemuk elott és ezért nem tudnak elfogadni. Játszák, hogy kedvesek veled a párod miatt, de amúgy zavaró tényezo vagy nekik ha ott vagy.
2012. ápr. 14. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!