Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te ezt tudnád tolerálni?

Te ezt tudnád tolerálni?

Figyelt kérdés

Páromnak nem barátai/haverjai vannak, mint minden normális pasinak. Ő egy csapat nővel jár szórakozni, velük barátkozik stb. Azt mondja haverjai nem járnak szórakozni és ő jól érzi magát ezekkel a nőkkel. Van, hogy engem is magával visz, van hogy nélkülem megy el.

A problémám az, hogy iszonyúan féltékeny vagyok. És nem értem miért szeret egy csapat nővel szórakozni járni?

Ha én is ott vagyok vele érezhető a feszült hangulat, látszólag mindenki kedves velem, de azt látom rajtuk, hogy jobb lenne ha én nem lennék ott. Barátkozóak, de mégis zavaró tényező vagyok. Sőt van olyan is aki egy szót nem szól hozzám, biztos vagyok benne hogy ki nem állhat. És így nem is tudom jól érezni magam velük. De azt se akarom, hogy párom nélkülem menjen.

Azt mondja, ebbe semmi kivetnivaló nincs, csajokra csak barátként tekint és azért velük megy szórakozni mert mással nem tudna. Mit várok tőle? Üljön otthon?

Szerintetek ez elfogadható magyarázat? Ti tudnátok ezt tolerálni?

Még soha nem kerültem ilyen helyzetbe és nem is értem az egész szituációt! Minden korábbi exemnek hatalmas haveri társasága volt. Pasikkal jártak össze, nem pedig csajokkal! :S

2012. ápr. 13. 23:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
63%
Juj, nunijuk van!
2012. ápr. 13. 23:43
 2/23 anonim ***** válasza:
65%
Ő az egyetlen pasi a nők között? Nem lehet, hogy a kedvesed kicsit meleg, mint a Szahara, azért érez sorsközösséget ennyi nővel?
2012. ápr. 13. 23:46
 3/23 anonim ***** válasza:
61%
Én nem féltékenykednék ennyi miatt.
2012. ápr. 13. 23:47
 4/23 anonim ***** válasza:
89%

Mégis mitől félsz? Hogy mikor nem vagy ott, orgiát csapnak? Vagy külön-külön dugja őket?

Én nem vagyok a féltékenykedés híve, de ha egy lánnyal járna össze, azt mondanám, érthető, amit érzel. Ennyi csajnál nem hiszem, hogy okod lenne aggodalomra...

2012. ápr. 13. 23:49
 5/23 A kérdező kommentje:

Általában ő az egyetlen pasi. De van, hogy ha valamelyiknek épp van pasija (ami ritkaság) ő is velük tart.

Biztos, hogy nem meleg. Szerintem élvezi, hogy ő van középpontba és az egész nő társaság a kedvébe akar járni.

2012. ápr. 13. 23:49
 6/23 anonim ***** válasza:
73%

a csajok azért nem foglalkoznak veled,mert nem vagy érdekes számukra

ha kedves lennél velük, meg dumás, befogadnának.

ha a barátod tényleg csak havernak tekinti őket, mert akkor nem veled jött volna össze

sőt a csajok sem pasiként nézhetnek rá, különben már előtted összejött volna bármelyikükkel

ez korszak, majd elmúlik, ha nem járnak már egy suliba

csak mert én meg lány vagyok és én meg mindig egy csapat fiúval lógtam, mert a lányokkal nehezebben jöttem ki a rivalizálások miatt.

és amikor barátom volt, úgy képzeld el, az életem adtam volna érte, mégis birkóztam, játszottam a srácokkal, teljes ártatlanul!

2012. ápr. 13. 23:52
 7/23 A kérdező kommentje:

Nem tudom mitől félek. Abba biztos vagyok, hogy van egy csaj a társasába aki, oda van páromért. (Időbe telt mire párom bevallotta, hogy igazam van. Mert ahogy találkoztam a csajjal én már egyből láttam a szemébe. De párom azt mondta hogy beképzelem, majd egy durvább veszekedésünk alkalmával bevallotta, hogy tudja hogy teszik a csajnak. De ő csak barátként tekint rá) És én ne féltékenykedjek mert semmi okom nincs rá. Én nem így érzem.

Túlzásba viszem?

2012. ápr. 13. 23:53
 8/23 anonim ***** válasza:
49%

"Van, hogy engem is magával visz, _van hogy nélkülem megy el_ "

Hát... mindenesetre figyelj oda :)

2012. ápr. 13. 23:54
 9/23 A kérdező kommentje:
suliba? A társaság 25-33 közötti korosztály
2012. ápr. 13. 23:55
 10/23 anonim ***** válasza:
56%

Az igen,tud élni a párod,én irigylem is érte!:)

Ilyenről én még sosem hallottam hogy egy felnőtt férfi kizárólag nőtársasággal járjon bulizni miközben otthon asszony is van.Szerintem jogosan vagy féltékeny,én sosem hittem abban hogy csinosabb lány maradhat hosszabb ideig "csak barát",ilyen csak a csúnyákkal képzelhető el,de miért nem mész velük te is?

2012. ápr. 14. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!