Lustaság! Mi van velem?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben rettentő lusta vagyok mindenhez,nincs kedvem tanulni,és nem csak az a szokásos,hanem tényleg nincs,leülök,olvasok és semmit nem tudok megjegyezni.Sportolnom kéne,fogyóznom kéne,de nem tudok magamon erőt venni.Legszivesebben egész nap csak ennék meg aludnék.Télen is volt egy ilyen korszakom,aztán elmúlt,februárban,meg márciusban tök fitt voltam,jó kedvem volt,most meg megint ez van.
Hogyan tudnám ezt leküzdeni?
2012. ápr. 11. 17:50
1/8 anonim válasza:
Depressziónak hangzik. Próbáld magad motiválni, ne süppedj bele, ha kicsit beindítd a motort, akkor belelendülsz. És keresd azokat a dolgokat, amik igazán feldobnak! Szerelem, szex, kirándulás, alkotás, sport, mozgás az nagyon jó rá, vagy bármi mozdulj ki, flörtölj, mosolyogj idegenekre, ilyesmi:)
2/8 anonim válasza:
Ja, és ha fogyókúráznod kellene, akkor vágj bele! A sikerélménytől szárnyakra kapsz. Nem érdemes halogatni:)
4/8 anonim válasza:
velem is ez van :( pedig márciusban még fitt voltam én is és sokat tornáztam
5/8 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy tavaszi fáradtság is akár.Mondjuk ez a hetem amúgy is egy kalap kaki,már alig várom,hogy péntek legyen...
2012. ápr. 11. 18:13
6/8 anonim válasza:
Vitaminhiány? Lehet, nem ártana több gyümölcsöt enni. A tornára meg magadnak kell rászánnod magadat. Ismerős a helyzet, én most egy 2 hete fogtam hozzá a nagy tornázáshoz.
7/8 anonim válasza:
Velem is ugyanez van.De nekem annyi,hogy mindenhez van kedvem,csak tanulni és dolgozni nem.Legszívesebben egész nap csak szórakoznék és nem érdekel semmi.
8/8 anonim válasza:
Ó én is..dettó ugyanez. Mindent csak halasztgatok halasztgatok. Már elegem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!