Tényleg ezek a legszebb emlékei velem?
Figyelt kérdés
A párom mindig a régi hibám, botlásaim emlegeti, meg azokat az eseményeket, amikor jól ki lehet röhögni engem (pl. beleléptem kutyakakiba, rágóba). Azt mondja ezek a legszebb emlékei velem. Én nem értem, volt egy csomó boldog pillanatunk is, miért ezeket hozza fel?
Egyébként 3 éve együtt élünk, nem friss kapcsolat.
2012. márc. 31. 17:29
1/5 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen párom,az lett a vége,hogy megcsalt.3 hónap múlva.
2/5 anonim válasza:
Mármint annyit voltunk együtt összesen.
3/5 anonim válasza:
az apróbb dolgok valahogy hamarabb előjönnek az emberből ha hirtelen kell/akar válaszolni
nekem is ilyesmi emlékem van a barátomról, az első ami eszembe jut, hogy elment mellettem szándékosan az utcán, aztán kiröhögött, hogy nem ismertem meg.
pedig nekünk is igazán más szép emlékeink vannak
4/5 anonim válasza:
Jajj én is nagyon sokszor felemlegetem, hogy mennyit pancserkedett az elején, mikor próbálta fűzni az agyam, csak nem nagyon jött össze neki. Ilyenekkel jött, hogy megfoghatja a kezem, mert nagyon fázik az övé:)) Meg hogy szivesen megcsinálja az angolházimat:) 12.-es voltam, nyelvosztályban. Ezek már 5-6 éve voltak, mégis szeretek rájuk gondolni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!