Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most miért ilyen velem?

Most miért ilyen velem?

Figyelt kérdés
Van egy csaj lassan 10 éve ismerem,általános iskola 8 osztály + középsuliba is osztálytársak lettünk(sajnos) pedig legjobb barátnők voltunk de ő nagyon vad lány,nem is barátkozik könnyen,nagyon fura.Volt egy fiúja aki kihasználta,,lefeküdtek és dobta.Én mellette voltam,mert tudom ez nehéz volt neki.Ő mindig irigy mindenért,pedig ha kapok valamit sose vágtam fel neki,van és kész,de ő nem fogja fel.kaptam egy robogót,sokszor,de nagyon sokszor vittem motorozni,ő ezt nem értékelte,nekem meg előttem mindig azt mondta hogy phhaaa nekem robogó nem kell azok sz*rok,de basszus nekem is az van.-.- rajta ült mikor mondta erre épp akkor le is estem róla,mikor vettem be kanyart mert eszembe jutott.Tegnap egész nap,flegma utálatos volt suliba,ma pedig össze vesztem vele cheten.Annyira felhúzott,szüleim azt mondják,ne barátkozzak vele,legyen csak osztálytárs szint.. szerintetek is? miért ilyen velem? :( 16/L
2012. márc. 31. 18:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mert irigy és van valami belső lelki problémája. Valamivel valószínűleg nem tud leszámolni saját magában.

Nekik az az egyetlen segítség, ha szembenéznek saját magukkal, de mások ezt nehezen érhetik el nála.

Ha van energiád felnyitni a szemét, és megtudni, mi a baja, akkor hajrá. Ha nincs, akkor hagyd magára, ahogy a szüleid is javasolták.

2012. márc. 31. 19:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm választ.Én ráhagyom,elég volt.Ha kérdezném mi a baj,utálatosan semmi,elmenne,pofákat vágna be.
2012. márc. 31. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!