Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez hogy megbízok...

Miért van ez hogy megbízok valakiben akiben nem is kellene?

Figyelt kérdés
Itt pár személyről van szó....csalódást is okoztak, és mégis megbízok bennük,pedig tudom hogy milyenek...
2012. ápr. 11. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Szereted kínozni magad ezek szerint, naív is lehetsz és esetleg nincs több ismerősöd, akivel jóban vagy, így félsz az egyedül maradástól is. De akad még variáció.
2012. ápr. 11. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát szerintem elég naív vagy, vagy lehet, hogy többet jelentenek neked ezek az emberek és emiatt nem nézel a dolgok mögé, inkább elnyomod ezeket a dolgokat magadban. Én is voltam így, és bár tudtam, hogy valami nem okés az ember körül mégis bizalmat szavaztam neki, aztán meg persze pofáraesés lett a vége, mégis valamiért elnyomtam magamban ezeket a dolgokat. Mostmár okosabb vagyok, ha az eszem azt mondja, hogy nem kell bíznom benne, akkor nem hallgatok a szívemre és így megvédem magam ezektől a helyzetektől.
2012. ápr. 11. 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Naiv és éretlen vagy. Nem okoztak még elég nagy csalódást. Ha úgy igazán csalódsz majd bennük, akkor ösztönösen nem fogsz megbízni senkiben, még olyanban sem, akiben meglehet.
2012. ápr. 15. 11:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert népszerű mások előtt, és te is az szeretnél lenni. Ezért hagyod magad. A józan ész hasznosabb lehet a jövőre nézve.
2012. máj. 30. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!