Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem találok senkit mert túlérzékeny vagyok és kb fél, egy év kellene amíg teljesen megbízok valakiben?
Szeretethiány=idegesítő hm.. érdekes.
Első találkozástól kezdve néhány nap? Nem mindenki ilyen megbízható..
Leginkább magadat kell tudnod meggyógyítani. Saját magadnak kell szembenézned a problémáiddal és megoldani őket.
Nyílván nem tehetsz róla, hogy milyen körülmények közt nőttél fel. A lelkisérültséget általában szerzi az ember. Mindenesetre már neked kell kilábalni belőle. Saját magad jobb megértésével és sok munkával.
Egyébként engem rettenetesen kiborít, amikor valakire fél-egy évet kéne várni. Hamar lezárom az ilyeneket.
A lelkisérültség ami engem zavar az főleg abban áll, hogy nem bízik meg bennem a lány, amikor nyugodtan megtehetné. Ugyanakkor szexuálisan gátolt, nem érzéki, nem életvidám. És ami legirritálóbb fél megtenni bizonyos lépéseket a kapcsolatért, amire egyébként ő is vágyna! 5 hét a maximum, amit ki tudok húzni ilyen lánnyal. Nem tudom szeretni az ilyeneket, mert szinte ellenem dolgozik a kapcsolatban és félelme megbénítja az egész dinamikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!