Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem találok senkit mert túlérzékeny vagyok és kb fél, egy év kellene amíg teljesen megbízok valakiben?
Jóga, meditáció, próbáltam mindkettőt, egy kicsit használ, de lényeges változást akkor sem érzek. Körülbelül kérdezted, azért írtam így. (18)
Tudom, hogy mostanában az a normális ha mindenki legkésőbb a 3.randin... de ez nekem valahogy nem elég egy kapcsolathoz.
Nekem már volt ilyen barátnőm. Ott is kb. fél évig tartott, mire képes volt megbízni... ki lehetett bírni, de nem volt könnyű. Az segített, hogy láttam rajta, hogy ő is szeret és minden héten egy kicsit jobban megnyílt.
Ő viszont már az elejétől kedves és vidám volt :-)
Szerintem te is találhatsz párt, ha figyelsz arra, hogy ne csak a saját problémáddal legyél elfoglalva. Foglalkozz azzal is - de ne az legyen a központban. És attól függetlenül, hogy mennyire bízol meg a másikban - lehetsz őszinte és kedves is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!