Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem találok senkit mert túlérzékeny vagyok és kb fél, egy év kellene amíg teljesen megbízok valakiben?
Igen, meglátszik rajtad. Azonban nem mindegy, hogy a srác látja rajtad a szándékot, hogy megváltozz, vagy csak a kiszolgáltatott helyzetet - amúgy nem tudatosan, de sokszor az ember játszik "szerencsétlen, ügyefogyott" embert, hátha megsajnálja valaki. de az az igazság ez nem fog megtörténni...:(
Szerintem menj el szakemberhez, pl. egy kineziológushoz.
PRÓBÁLJ meg bízni, kicsitm pozitívabban látni mindent, és csak olyan fiúval randizz tovább, akivel, látod, h van értelme, és ha mégis csalódnál, hát te jártál jól, mert ő veszített sokkal nagyobbat, te csak egy gyökeret. egyáltalán nem baj, ha kell fél év-1 év, sőt, úgy jobban megbecsül! aki elhagy emiatt, az hadd menjen!!!
hidd el, találsz párt, aki megbecsül és megérdemel!
Nem mostanában lesz ha lesz.:S
Nem pszichoterapeutát akarok, nem erről van szó, csak érezzem, hogy számíthatok rá amikor szükségem van rá. Azért olyan is volt (pl baráti kör), hogy én tartottam valakiben a lelket, még akkor is ha én rosszabb helyzetben voltam. Csak azért, hogy ne magamra figyeljek, hanem másra.
Utolsó elötti: nem teljes elzárkózásról van szó, csak a kezdeteknél. Az emberek előítéletesek.. és irigyek.., önzőek.. és ha lábtörölőnek használnak.. nem csoda, hogy nehezen bízom meg valakiben.
De ha találnék egy olyat akinek helyén a szíve, és érezném, hogy megbízhatok benne akkor persze nincs így "időhöz kötve", de nagyobb az esélye, hogy megnyerem a lottót egymás után ötször.:SS
utolsó: mostanában neten ismerkedek és egyenlőre meg is felel, csak gyűjtőhely kellene, ahol le tudom szűrni nagy vonalakban ki milyen.
21:09 Köszi, eddig te írtad a legjobbat. :)
Azért nem ennyire egyszerű, nem akarok félresikerült kapcsolatokat, akkor inkább nem is kezdek olyannal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!