Nincs miért élnem, mit csinálhatnék?
Szaréletű vagyok, egyszer hibáztam és azóta nem kíváncsi rám senki, haverokkal meg nem sokra megyek. Tényleg nincs semmi amiért élhetnék... elhagyott az akkori barátnőm, a családom, a barátaim nagy része mert nem kell nekik sittes ember (igen,tettem fel róla kérdést) idegenekről meg inkább ne is beszéljünk. Azóta volt egy barátnőm de amikor megtudta, hogy ültem akkor ő is kirakott. Azóta is próbálok mindenkivel jó lenni de nem nagyon akarnak rólam hallani. Van pár haverom de velük csak szórakozni jó, mondjuk már régen voltam úgyhogy nem nagyon beszélünk. Mindig próbálom elhitetni magammal, hogy majd később jobb lesz de már unom, hogy évek óta ezt ígérgetem magamnak. Már teljesen kivagyok, szégyen vagy nem, sírni is szoktam néha, pedig régen sose csináltam, nem is ismerek magamra. Tudom, hogy hibás vagyok de szerintem mindenki megérdemel még egy esélyt. Nem tudok már mit csinálni, nincs semmi ötletem és nincs senkim aki miatt érdemes lenne élni. Úgy "élek" hogy már nem érdekel semmi, felőlem történhet bármi. Nem sajnáltatni akarom magam, de tényleg nem látom értelmét.
27F
Én elhiszem,hogy mindezek nagyon nyomasztó dolgok.Először is munkahelyet kell találnod,hogy legyen rendszer az életedben.
Ismerkedni lehet,és kell is az internet segítségével(iwiw stb.)Én is tettem rossz dolgokat az életben,és rájöttem,hogy mindenért kőkeményen meg kell fizetni,az az bűnhődni kell.
Ha lesz egy kis pénzed,akkor 2 hobbit feltétlen ajánlok:horgászat és motorozás. Sajnos igényel anyagi befektetést,de sok siker élményt is!
Valószínűleg félnek tőled, hogy őket is megvered :( Szomorú, de ez van. Valószínűleg te is így éreznél a helyükben.
Ne sírj, hanem készíts egy tervet, hogy min fogsz a jövőben változtatni. A sittes haverjaiddal szerintem semmiképp se tartsd a kapcsolatot, mert csak belevisznek a rosszba. Alkoholt se igyál soha többet egy kortyot se, még ha kínálják, akkor se, nehogy mégegyszer elszálljon az agyad. A nőknek amúgy is bejön az olyan fa.szi, aki nem piál, szóval még jól is jársz.
Először is kellene valami, amivel kontrollálni tudod az érzelmeidet. Mert nekem túl érzelmesnek tűnsz a leírásod alapján. Egyszer úgy verekszel, hogy börtönbe kerülsz miatta, máskor sírva fakadsz ... valahogy meg kellene oldanod, hogy ne az érzelmeid irányítsák ennyire az életedet. Szerintem sportolnod kéne valamit, de keményen és rendszeresen, ami nagyon kifáraszt, és nem szabad abbahagynod soha - ez általában bejön azoknak az ilyen embereknek.
Célszerű lenne elköltöznöd egy másik városba vagy országba (ez csak akkor ha beszélsz valami idegen nyelvet), ahol nem ismeri senki a múltad és tiszta lappal kezdhetsz.
Tűzz ki magadnak egy olyan célt, ami nem más emberekkel kapcsolatos, hanem saját magaddal. Ez azért jó, mert lefoglal, örömet okoz, és új emberekkel is megismerkedhetsz. Iratkozz be fősulira vagy valamilyen OKJ-s tanfolyamra, ami érdekel. Vagy kezdj el nyelvet tanulni (ez azért is jó, mert ha mégse jön itthon össze semmi, legalább idővel dobbanthatsz. de amúgy is hasznos lehet). Tanulj bármit, ami szimpatikus, sok energiádat elveszi, de ne búslakodj. Én hallottam egy srácról, aki hasonló helyzetben volt mint te, csak nem verekedett, hanem lopott valamit a munkahelyéről - börtön, miegymás, utána tökre egyedül maradt, aztán elment egy önismereti tanfolyamra, és ott szerzett magának új barátokat, akik el tudták fogadni őt, és segítettek neki új életet kezdeni... nem tudom, hogy neked működne-e, csak egy ötlet.
Ne másért élj, hanem magadért! Hiszen végülis más emberekre is azért van szükségünk, hogy MI jól érezzük magunkat. Dolgozz, tanulj, sportolj! És ha lehet, költözz el valahova máshova! Az is egy jó ötlet lehet, ha szabadidődben elmész valahova jótékonysági munkát végezni. Ezzel csökkenhet a bűntudatod, és elhiheted magadról, hogy te is rendes ember vagy. Ha pedig Te elhiszed magadról, hogy rendes ember vagy, előbb-utóbb mások is el fogják hinni. Hidd el, ez így működik! Mindenkin meglátszik, hogy mennyire van jóban saját magával... és aki nincs jóban saját magával, azt kerülni fogják az emberek, csináljon bármit is.
Ha sokat jársz emberek közé, akkor előbb-utóbb új kapcsolatokat fogsz tudni felépíteni. A régiek valószínűleg már nem fognak helyre jönni, de még nagyon fiatal vagy, és mindent újrakezdhetsz. Szerintem ne a régiekre koncentrálj, hanem az újra!
31/n
ha a közelben laknál mondanám hogy elmehetnénk kirándulni
ha nem is barátság, de egy beszélgetőtárs időnként jól jön
mondom úgy hogy született magányos farkas vagyok
egyébként szerintem menj ki a természetbe, én attól mindig jobban érzem magam
én ahány volt sittest látok, annyi nőjük van, mint atom, tele vannak jófej "spanokkal" teljes vígan élnek..
szóval nem a múltaddal van itt a gond...
Nem olvastam vegig a kommenteket, de szinte biztos vagyok benne, hogy 99%- uk azt irtak, hogy nagy cucc, ultel, mit szamit ez, nem itelnek el. En sem. Es tuti, hogy tudnal uj ismerosoket, baratokat szerezni, ok sem itelnenek el. Ne haragudj, de nekem ugy tunik, megiscsak sajnaltatni akarod magad. Ha megsem, es tenyleg segitseget szeretnel, beszelgetni, ilyesmi, nekem irhatsz privat uzit, en barkivel szivesen beszelgetek- gondolom valoszinuleg elottem tobben is felajanlottak mar a tarsasagukat
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!