Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs miért élnem, mit csinálh...

Nincs miért élnem, mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés

Szaréletű vagyok, egyszer hibáztam és azóta nem kíváncsi rám senki, haverokkal meg nem sokra megyek. Tényleg nincs semmi amiért élhetnék... elhagyott az akkori barátnőm, a családom, a barátaim nagy része mert nem kell nekik sittes ember (igen,tettem fel róla kérdést) idegenekről meg inkább ne is beszéljünk. Azóta volt egy barátnőm de amikor megtudta, hogy ültem akkor ő is kirakott. Azóta is próbálok mindenkivel jó lenni de nem nagyon akarnak rólam hallani. Van pár haverom de velük csak szórakozni jó, mondjuk már régen voltam úgyhogy nem nagyon beszélünk. Mindig próbálom elhitetni magammal, hogy majd később jobb lesz de már unom, hogy évek óta ezt ígérgetem magamnak. Már teljesen kivagyok, szégyen vagy nem, sírni is szoktam néha, pedig régen sose csináltam, nem is ismerek magamra. Tudom, hogy hibás vagyok de szerintem mindenki megérdemel még egy esélyt. Nem tudok már mit csinálni, nincs semmi ötletem és nincs senkim aki miatt érdemes lenne élni. Úgy "élek" hogy már nem érdekel semmi, felőlem történhet bármi. Nem sajnáltatni akarom magam, de tényleg nem látom értelmét.

27F

2012. ápr. 10. 21:30
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

Én nem itéllek el. Nehéz túllépni a fájdalmokon de ha nyitott vagy másféle környezet, hobbik, emberek felé igenis jobb lehet az életed. :)

Prbálj meg valami egészen másmijen hobbit ahol emberekkel is ismeredhedsz. pl:menj azt írtad régen kicsit sprotoltál hát lépj be biciglisekhez, küzdősport, box vagy testépítőkhöz.

Írtad érdekel a rajz hát próbáld továbbképezni magad bene, járj rajzkörbe, vagy agyagozni amivel szintén láthatod milyen csodás dolgokat lehet magadtól tenni.

Vannak önismereti klubbok vagy terapeutás csoportok ahol segítenek a belső probrémákat kibeszélni, s megtanulni meghallgatni egymást, rájönni nem vagy egyedül a gondokkal.

Minnél több mindenbe kezdesz ott annál több új ismerős, új esély, s látod mi mindenre vagy képes amiről mások nem is hinnének, mutasd meg magadnak igen is képes vagy rá! :)

Ha a vallás érdekel akkor az, ha a saját vagy mások (pl:családod) érzéseit próbálnád feldolgozni, megérteni akkor olvass ilyen témában.

Próbálj részt venni a fiataloknak szóló programokon ahol másoknak mutathaszt példát mit tegyenek és ne, lássák a következményeket s jobbá teheted őket is. pl cserkészet, ifjusági klubbok, önkományzati fiatalok, természetjárók ahol sok az olyan tini s fiatal, esetleg önkéntes egy ifjusági helyen ahol nekik taníthatnál számukra új dolgokat. Elvégezhetnél egy vizimentő vagy elsősegély tanfolyamot bármit amivel ott is jó szolgálatot tehetsz.

A lényeg, hogy te próbáld magad igenis teljesértékű, hasznos embernek érezni. Ha úgy érzed írj priviben s bármikor meghalgatlak. sok sikert :)

2012. máj. 7. 15:21
 32/51 anonim ***** válasza:
100%
Itt elég sok egyedül álló van, olyanok is akik nem ültek börtönben, csak meghaltak körülöttük a családtagok. Ők gyakran írnak ide, hogy nincs senkijük, de élni kell, próbálkozni kell. Manapság ha körül nézel, nagyon sok kapcsolat szétbomlik, tovább kell menni, ez generációs probléma.
2012. máj. 7. 15:41
 33/51 anonim válasza:
100%
Meg tudlak érteni mert én is unom már az életem csak én egy kicsit másképp mint te nekem mindenem meg van csak az a baj hogy minden napom ugyanúgy telik és ez már nagyon uncsi.Figyu szerintem kezdj el valami tanfolyamra járni tudod valami nyelv vagy esetleg ha nem végezted volna el a sulit(bár nem hiszem) mert a tanulás érdekes lehet és legalább okosodsz is ami minden lehetséges emberre ráfér és hátha megismered életed szerelmét vagy akár egy igaz barátot tudod a barátok is sokat segíthetnek. Nekik nem kell hazudnod az elején mond meg hogy ültél két évet de már megbántad és aki így is melletted marad(mert lesznek akiknek ez nem fog tetszeni) azok igaz barátok lesznek. Hidd el így könnyebb lesz.
2012. máj. 7. 16:12
 34/51 anonim ***** válasza:
Van egy ötletem: próbálj csatlakozni valamilyen karitatív szervezethez, és önkéntesként másoknak segíteni. Persze abban az esetben, ha van olyan szervezet, amelynek a tevékenysége szimpatikus neked, és van elég szabadidőd és energiád segíteni.
2012. máj. 8. 00:18
 35/51 anonim ***** válasza:
25%

szerintem felszabadulást a lelki gondokra egy helyen találhatsz. Jézusnál. Menj el egy gyülekezetbe, és biztos, hogy nem fogsz elutasítást találni. Tedd le a bűneidet Isten elé, bánd meg tiszta szívből azokat. Imádkozz hozzá saját szavaiddal teljes szívedből és Ő megbocsátja. A gyülekezet, a templomi közösség felszabadít, hidd el.

Imádkoztam Érted!!!

Ne feledd, a Biblia ezt írja:

Én az Istenhez kiáltok, és az Úr megszabadít engem. (Zsoltárok 55,17)

2012. máj. 8. 09:38
 36/51 anonim ***** válasza:
13%
Csinálj egy gyereket!
2012. máj. 8. 13:15
 37/51 A kérdező kommentje:

Kettőt is.

Amúgy nem hiszek az ilyen istenes cuccokban de azért köszi.

2012. máj. 8. 14:54
 38/51 anonim ***** válasza:
2012. máj. 16. 15:00
 39/51 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, idővel fog jönni egy lány aki elfogad úgy ahogy vagy! Én mondjuk nem ítéllek el, már csak azért sem, mert rengeteg olyan ember lenne akiknek börtönben lenne a helyük és nincsenek ott. A másik meg az, hogy emberek vagyunk, ezért követünk el néhány hibát. Te nem öltél embert, más pedig igen és börtön nélkül megússza, tudom, igazságtalanság de ő majd máshogy fog megfizetni. Ami veled történt az nem akkora bűn (persze nem helyes) szóval meg lehet bocsátani, főleg, hogy azóta már ezerszer megbántad és még szinte gyerek voltál. Ez bárkivel előfordulhat, mérgemben én is megtudnék verni egy lovat, úgyhogy jobb kerülni.

Idővel minden jobb lesz, csak ne vessz el! Bármennyire is rossz most az életed, nem szabad hagyni, hogy megint hülyeséget csinálj! A családod is meg fog bocsátani :)

Sok szerencsét!

2012. máj. 19. 10:43
 40/51 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy most sok rossz dolog történik körülötted de nem szabad feladni! A te esetedben kicsit más a helyzet mert megvan rá az esély, hogy megunod a hajtást és neadjisten összeállsz régebbi haverokkal a börtönből és újra belevisznek a marhaságba. Akármennyire is kétségbe vagy esve, ne fordulj a bűnözés felé mert ebből neked sincs hasznod. Gondolom az eltöltött évek alatt te is rájöttél.

Sajnos nem tudok neked segíteni de remélem, hogy minél hamarabb jóra fordul minden! :)

2012. máj. 26. 14:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!