Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs miért élnem, mit csinálh...

Nincs miért élnem, mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés

Szaréletű vagyok, egyszer hibáztam és azóta nem kíváncsi rám senki, haverokkal meg nem sokra megyek. Tényleg nincs semmi amiért élhetnék... elhagyott az akkori barátnőm, a családom, a barátaim nagy része mert nem kell nekik sittes ember (igen,tettem fel róla kérdést) idegenekről meg inkább ne is beszéljünk. Azóta volt egy barátnőm de amikor megtudta, hogy ültem akkor ő is kirakott. Azóta is próbálok mindenkivel jó lenni de nem nagyon akarnak rólam hallani. Van pár haverom de velük csak szórakozni jó, mondjuk már régen voltam úgyhogy nem nagyon beszélünk. Mindig próbálom elhitetni magammal, hogy majd később jobb lesz de már unom, hogy évek óta ezt ígérgetem magamnak. Már teljesen kivagyok, szégyen vagy nem, sírni is szoktam néha, pedig régen sose csináltam, nem is ismerek magamra. Tudom, hogy hibás vagyok de szerintem mindenki megérdemel még egy esélyt. Nem tudok már mit csinálni, nincs semmi ötletem és nincs senkim aki miatt érdemes lenne élni. Úgy "élek" hogy már nem érdekel semmi, felőlem történhet bármi. Nem sajnáltatni akarom magam, de tényleg nem látom értelmét.

27F

2012. ápr. 10. 21:30
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ezért is sajnálom és maximálisan együtt érzek a srác helyzetével. Manapság Magyarországon szinte bárkit, bármiért leültethetnek... Ha pl. nem tudod kifizetni a parkolási bírságot, azért is. Szerintem az ő esetében is csak valami kisebb testi sértésről lehet szó, ami valljuk be, bárkivel előfordulhatna. Ezért is különösen gonosz és aljas a környezete, hogy ezért megbélyegzik és elfordulnak tőle. Mindenkinek járna egy 2. esély... Ugyan engem nem ültettek le még semmiért, ennek ellenére én is sokszor pont így éreztem magam, hogy kirekesztenek és megbélyegeznek apróságokért is. Sajnos, a magyar társadalom túlzottan előítéletes, sztereotíp. Egyre sűrűbben érzem én is azt, hogy jobb lenne új életet kezdeni valahol máshol, tiszta lappal, ahol nem ismer senki. A kérdezőnek is ezt javasolnám. Talán ez lenne a legjobb megoldás az ő helyzetére is.
2012. ápr. 11. 23:42
 22/51 anonim ***** válasza:
100%
És te is maradandó sérüléseket okoztál a sértettnek, hogy 2 évet kaptál miatta kérdező?
2012. ápr. 12. 20:51
 23/51 anonim ***** válasza:
100%
Mit csinált hogy nekiugrottál? Szerintem már mindenkit érdekel itt (bocsi). Tolószékes lett? Maradandó sérülése? Sokáig volt kórházban utána? Fiú volt vagy lány? Részeg voltál vagy teljes tudatodban mentél neki? Itt mindenki burkoltan célozgat rá:S Ne válaszolj ha nem akarsz, de engem érdekel ezért felteszem:)
2012. ápr. 12. 22:08
 24/51 A kérdező kommentje:
Fiú, lányokat nem bántottam soha. Ittam egy keveset de teljesen magamnál voltam.
2012. ápr. 22. 10:50
 25/51 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, én azt mondom, hogy az élet úgyis úgy fog alakulni, ahogy alakulnia kell.

A barátok, akik elmentek, nem voltak igaz barátok, jobb is, hogy megszabadultál tőlük. Ha hiszed, ha nem, úgyis jönnek tőlük sokkal jobbak.

Egyik haveromnak rengeteg barátot (és ismerőst) szerzett ilyen netes, fiús játékokról: Mint a COD, meg a Pes talán, ahol vannak közös chatek, és ahol csapatokban, csoportokban kell játszani.. A játék a figyelmedet is lekötné, és lehet, sőt biztos, hogy pár barátot, vagy lelkitársat szereznél, hiszen itt nem a külső számít, vagy az, hogy ültél-e vagy sem.. hanem a személyiség..

A barátnő pedig akkor fog jönni az életedbe, amikor egy cseppet sem várod. :) Megpróbálhatsz netes társkeresőn ismerkedni, vagy buszon kezdeményezni, stb. Ne úgy kezd az ismerkedést a kiszemelt lánnyal vagy éppen a haverral, hogy rögtön rájuk zúdítod az egész életedet. Hanem amikor már megismerted őket nagyjából, és úgy veszed észre, hogy megértenének, és melletted maradnának, akkor meséld el nekik ezt az egészet.

És ne úgy, hogy börtönben voltál, mert ez meg ez történt, hanem azt, hogy mit ÉRZEL ezzel kapcsolatban, hogy megbántad, de ez sajnos senkit sem érdekel, mert mindenki elhagyott azóta.

Remélem találsz magad mellé egy rendes barátnőt! :)

2012. ápr. 22. 12:44
 26/51 anonim ***** válasza:
100%

Jó, az FPSek lefoglalnak, de nem hiszem hogy pont arra kéne biztatni hogy pár évet üljön egymagában és gépezgessen. (Ezt gamerként mondom)

Keress valamit, ami érdekel. Rengeteg tanfolyam van, OKJ-s képzések, az leköti a figyelmed és addig kevésbé érzed magad magányosnak + kapsz egy szakmát amivel találhatsz új munkahelyet, új környezetbe kerülhetsz, új emberek közé. Keress olyan sportot, amit szeretsz. Ha jó vagy benne, versenyezhetsz és csapatba is bekerülhetsz. Fiatal vagy, egészséges, és habár egyedül vagy, fogd fel úgy, hogy nincs melletted senki, aki beleszólhatna abba hogy mit teszel, csak rajtad múlik, hogy hogyan alakítod ezután.

2012. ápr. 22. 13:53
 27/51 anonim ***** válasza:
85%

Nem is azt mondtam, hogy legyen egy kocka, hanem azt, hogyha pl. két naponta játszik vele 1-2 órát, azzal nincs semmi baj.

Az OKJ-s tanfolyamok tényleg jók, lehet, hogy ott találnál valami olyasmi szakmát, ami még jobban érdekel, mint az autók.

2012. ápr. 22. 14:26
 28/51 anonim ***** válasza:
100%

Ez a szám jutott rólad eszembe.

http://www.youtube.com/watch?v=UylZ_e2mAFk

2012. ápr. 24. 17:42
 29/51 anonim ***** válasza:
100%

Sima verekedésért nem csuknak le,még 8 napon túli sérülések okozásakor sem szoktak jogerősen 2 évre ahogy tudom.Feltéve ha bűntetlen előéletű az elkövető.Mennyire verted meg az illetőt és miért ha szabad megtudni? Ha vadállati kegyetlenséggel összeverted úgy hogy maradandó sérülése is van akkor indokolt a 2 év börtön.De szokott lenni olyan pszichológus aki a volt raboknak segít visszailleszkedni a társadalomba.Ilyennel nem beszélgettél? Nekem is volt ismerősöm-kollegám aki ült,semmi bajom nem volt vele a munkahelyen,egész jó fej volt,sajnos megtudtam hogy ő visszakerült betöréses lopásért.Aki nem tudot erről a dolgáról az nehezen mondta volna el róla,csak annyi volt hogy sok tetkója volt,viszont ez manapság nem ritka.

Mindenképp ismerkedni kell pl egy szórakozóhelyen,biztos hogy előbb utóbb találnál olyan haverokat akiket nem érdekel az hogy milyen voltál hanem az hogy most milyen vagy.Az indulatokat meg tanuld meg kontrollálni,máshogy vezesd le a feszültséget ne embereken,akkor se ha megbántanak.Védd meg magad de feleslegesen ne vidd túlzásba a verést mert nem ér ennyit mint láthatod.

2012. máj. 7. 14:34
 30/51 anonim ***** válasza:
100%
29-es-nek.Az nem jogos védelem ha fejbe rúgod úgy a másikat hogy az lebénul,azért mert az "provokál".A jogos védelmi helyzet az az ha a védekező olyan mérvű kényszert alkalmaz a támadóval szemben ami arányban áll a támadással.Az nem áll arányban ha-bármilyen hosszan tartó-verbális provokációra válaszul fejbe rúgom.Pláne küzdősportot tanult embereknél ez súlyosabban esik latba,mivel nekik tudniuk kell eleve úgy hárítani a támadást hogy az a támadóra nézve kisebb sérülésekkel járjon és fel kell tudnia mérni hogy milyen súlyú az őt ért támadás.
2012. máj. 7. 14:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!