Szerintem eltört a lába a macskámnak, de apa nincs itthon, így nem tudjuk orvoshoz vinni. Mit csinálhatnék?
Apa dolgozik és a legközelebbi kórház 30 km-re van. A cica 2,5 hónapos. A 3 m magas melléképületpadláson alszanak, ahonnan ő még a létrán nem tudott lemászni, így arra gondoltam, leesett az este.
Biztosan nagyon fáj neki, húzza mindkét lábát, de gyógyszer tsemmiképp nem adok neki, nehogy még nagyobb bajt csináljak.Rögzítsem? Mivel?
Előre is köszi!
17L
Szia!
Szerintem a legtöbb, amit a pillantnyi helyzetben tehetsz az az, hogy megkeresed a legközelebbi állítorvos telefonszámát és felhívod. Elmondod neki, hogy mi történt, ő tudja a legjobb tippet adni, hogy mit csinálj addig szegény cicuval, míg apukád haza nem ér és el nem tudjátok vinni hozzá. (Az a baj, hogy ha mindkét lábát húzza, akkor lehet, hogy gerincsérülése van :-( )
Én ezt tenném a helyedben!
Remélem sikerül ellátni a kiscicádat!
Lehet eltört és nem valami komolyabb,sajnálom szegényt.
Írj majd mindenképp mi a helyzet a ciccel.
4. vagyok!
Hívd fel a dokit!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!