Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs miért élnem, mit csinálh...

Nincs miért élnem, mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés

Szaréletű vagyok, egyszer hibáztam és azóta nem kíváncsi rám senki, haverokkal meg nem sokra megyek. Tényleg nincs semmi amiért élhetnék... elhagyott az akkori barátnőm, a családom, a barátaim nagy része mert nem kell nekik sittes ember (igen,tettem fel róla kérdést) idegenekről meg inkább ne is beszéljünk. Azóta volt egy barátnőm de amikor megtudta, hogy ültem akkor ő is kirakott. Azóta is próbálok mindenkivel jó lenni de nem nagyon akarnak rólam hallani. Van pár haverom de velük csak szórakozni jó, mondjuk már régen voltam úgyhogy nem nagyon beszélünk. Mindig próbálom elhitetni magammal, hogy majd később jobb lesz de már unom, hogy évek óta ezt ígérgetem magamnak. Már teljesen kivagyok, szégyen vagy nem, sírni is szoktam néha, pedig régen sose csináltam, nem is ismerek magamra. Tudom, hogy hibás vagyok de szerintem mindenki megérdemel még egy esélyt. Nem tudok már mit csinálni, nincs semmi ötletem és nincs senkim aki miatt érdemes lenne élni. Úgy "élek" hogy már nem érdekel semmi, felőlem történhet bármi. Nem sajnáltatni akarom magam, de tényleg nem látom értelmét.

27F

2012. ápr. 10. 21:30
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
És ha elkezdenél valamit sportolni, esetleg testépítéssel foglalkozni? Biztos pozitív hatással lenne az életedre, és kitöltené a napjaidat.
2012. ápr. 10. 23:58
 12/51 anonim ***** válasza:
100%
én öngyilkos is akartam már lenni, de mindig eszembe jutott, hogy fiatal vagyok és bőven van még időm arra, hogy megtaláljam azt, aki igazán szeret és más már nem is érdekel- még nem találtam meg, de türelmesé váltam. eldöntöttem, hogy nem adom fel és 4 évembe telt, mire találtam egy olyan szakmát ami tényleg annyira tetszik, hogy tanulni is hajlandó vagyok miatta(pedig gyűlölök tanulni). ezzel csak azt akarom mondani, hogy NE add fel, keress valamit, BÁRMIT, ami tetszik és CSINÁLD azt! legyen az sport, vagy munka, vagy bármi, csak csináld, az leterhel és elvonja a figyelmedet és előbb utóbb összejön, és ha lesz akár egy ember is aki igazán szeret, legyen az a legjobb barátod, vagy egy barátnő, akivel együtt élsz majd, ha a családod látja hogy milyen ember vagy, biztos hogy újra melléd állnak, csak légy türelmes, még akkor is , ha nehéz.
2012. ápr. 11. 00:27
 13/51 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi ideig ültél? (bocsi hogy megkérdezem, ha nem akarsz, nem válaszolsz, nincs ezzel semmi baj). Az én szerelmi életem is egyenlő a 0-val. Pedig én még börtönben sem voltam. Nem ettől függ. Gondolom még te sem dolgoztad fel amit tettél, ami történt (bocs, ha nem így van, csak ez jön le). Lehet először ezt kéne helyre tenned magadban. Bocsánatot kérned attól, akivel tetted és talán lelkileg is könnyebbnek éreznéd magad. Én is azt tudom javasolni mint előttem. Keress hobbit, munkát, vegyél kutyát, macskát hogy ne legyél egyedül vagy akármit. Kösd le magad. Járj el futni, kondizni. Ott lehet ismerkedni is. Mifelénk egész jó baráti társaság van a konditeremben, bár nem járok oda sajnos. Olvass valami pszichológiás, lelki segélyes könyvet. Nekem volt már hogy az is segített. Az hogy ültél minden lányt zavarni fog. Ez sajnos tény. De lesz majd aki ezen túllát. Megérti, elfogadja és felvállalja. Kb annyi idősen lehettél börtönben mint amennyi én vagyok most. Ilyenkor az ember még "szeleburdibb" mindene a "szerelem" ahogy észreveszem. Sajnos az esélyes lányok is ennyi idősek lehetnek mint én. Ilyenkor még számít mások véleménye. Szerintem ne ezzel kezd a bemutatkozást. Nem kell mindenkinek tudni róla és kész. Sok sikert az életben!:) Biztos vagyok benne hogy helyre tudod tenni ezt magadban és rád talál a szerelem is, aki nem hagy el:) Csak ne csinálj hülyeséget! Még annyi minden lehet:)

22l

2012. ápr. 11. 01:03
 14/51 anonim ***** válasza:
100%
Van akire úgy se kíváncsi senki, hogy nem hibázik, és szar élete van, mert nem egészséges. Szerinted az olyan nagyon jó lehet?
2012. ápr. 11. 01:42
 15/51 anonim ***** válasza:
82%
ne légy láma és ne valjad be hogy ültél a sitten.
2012. ápr. 11. 09:19
 16/51 anonim ***** válasza:
16%

Egy verekedésért nem jár börtön :o

Az emberek állandóan verekednek szórakozóhelyekben/előtt, megtelne a börtön nagyon hamar ha minden verekedőnek börtönbe kéne mennie :P

2012. ápr. 11. 09:56
 17/51 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lehetne verekedésért ülni... Ismertem egy srácot, aki profi bunyós volt és nem mellesleg kidobóként dolgozott egy forgalmas szórakozóhelyen. Alapból kerülte a konfliktusokat, aztán egyszer összetalálkozott egy olyan vagánykodó cigánygyerekkel, amelyik addig provokálta, amíg úgy fejbe nem rúgta, hogy deréktől lefelé lebénult. Aztán sokan hiába tanúskodtak mellette a bíróságon, hogy a gyerek sokáig provokálta és csak önvédelem volt, mégis 3 év letöltendő börtönt kapott. Csak az előttem szólóknak írtam le ezt, hogy igenis lehet verekedésért ülni, ha maradandó testi fogyatékosságot okoz a sértettnek.
2012. ápr. 11. 11:54
 18/51 anonim ***** válasza:
100%
Tessék válaszolni a kérdéseinkre! :)
2012. ápr. 11. 20:12
 19/51 A kérdező kommentje:
Most autószerelő vagyok de nincs vele bajom, na meg valamit úgyis csinálni kell. Régebben boxoltam és jártam futni de már nem nagyon szoktam (mostanában inkább rajzolok ha van kedvem) csak néha akkor ha ideges vagyok. Egyébként 2 évet ültem és amikor kijöttem pár hónap után elmentem bocsánatot kérni a sráctól. Az utolsó barátnőm nem tudott róla, másfél év után mondtam el neki mert nem akartam hogy mástól tudja meg vagy túl késő legyen. Másoknak se én mondtam, hanem 2 kedves ismerős.
2012. ápr. 11. 21:56
 20/51 anonim ***** válasza:
100%

ebben az országban bármiért leültetnek kb.

én foci rajongó vagyok és konkrétan láttam hogy bevittek valakit azért, mert bedobott egy SZOTYIS zacskót a rendőrök meg közölték, hogy az egy sörösüveg volt és fejbe akart dobni vele egy játékost, ami NEM igaz, de pont nem érdekelt senkit az igazság, csak leakarták csukni és három hónapot kapott az illető, pedig szurkolók közül többen is bementünk a rendőrségre elmondani hogy mi történt de nagy ívbe tojtak ránk, szóval én simán el tudom képzelni, hogy leültetnek valakit akár azért is mert betöri valakinek az orrát és ahhoz még erősen sem kell ütni.

2012. ápr. 11. 23:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!