Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyünk? Nem akarom...

Mit tegyünk? Nem akarom elveszíteni!

Figyelt kérdés

A szüleim ellenzik a kapcsolatomat a barátommal ( a bátyám egyenesen utálja őt), fennáll a kitagadás veszélye, és az ő szülei is ellenzik a szerelmünket. (NEM fontos az ok, hogy miért, mert lényegtelen és értelmetlen a dolog, tehát NE is kérdezzétek, mert nem mondom el). De mi szeretjük egymást nagyon a barátommal, de mindkettőnk számára fontos a családja. Már több mint 2 éve vagyunk együtt, és csak nem régen árultuk el a hozzátartozóknak. A probléma az is, hogy a barátom külföldön él (egyetem) és nagyon ritkán tudunk találkozni, ezért én is megpróbálnám ott az egyetemet, mert most készülök egyetemre. a családom ezt természetesen ellenzi, hallani sem akarnak róla, hogy én elköltözzek hozzá. Munkát már próbáltam keresni, de elküldenek, mert nincs tapasztalatom , ahová pedig felvennének, az erkölcstelen... Mit tehetnék ebben a helyzetben?

köszönöm, ha megértesz és használható tanácsot adsz.

20/L

2012. ápr. 9. 19:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sajnos ebben az esetben elég nehéz használható tanácsot adni.

A legnagyobb baj, hogy még az országhatár is elválaszt titeket.

Engem is kitagadott a családom, bár igazából semmi okuk nem volt rá, talán nem tetszett nekik hogy magamtól választottam párt...

De engem anyósomék mindenben támogattak, és most is anyósom talált munkát nekem :/

Nálad egyszerűen semmi közös jövőkép nem jöhet szóba amíg nem dolgoztok mindketten, hiszen ti valószínűleg segítség nélkül maradtok :(

Próbálj meg kicsit türelmes lenni, tartsátok a távkapcsolatot, és amikor már meg tudtok állni a saját lábatokon, senki nem szólhat bele hogy mit hogyan tesztek.

Kitartást! :) 22/L

2012. ápr. 9. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!