Szerintem ez már elég sok volt. "füllentett" csak azért, hogy ne kelljen szívességet tegyünk neki. Miért?
Az "anyósom" (fiával 4,5 éve vagyunk együtt) mindig is szorongó, visszahúzódó nő volt, velem mindig kivételesen rendes, előzékeny, sosem bántó. Nagyon tisztel, ha lehet így mondani, ezen túl mindig pártomat fogja bármi van, ha összevesznénk a páromat kicsinálná:D
De rettenetes természete van. Ő mindig ad, de soha senkitől semmit nem fogad el. Ő több tízezres értékben vásárolgat nekem (nekünk), nyaralni visznek, minden, Ő meg egy kg. salátát nem fogadna el "ingyen". Ez engem sokszor bánt és úgy érzem ez igenis sértő részéről. Előfordult már karácsonyi ajándék durva visszautasítása vagy cirkusz, mikor kiderült mit (mennyi értékben) vásároltam a páromnak.
Ma volt egy érdekes dolog, utam volt a városban, tudtam, hogy neki is dolga van, mondtam, hogy elviszem én (a pontból b.be valamit) mert úgy is arra megyek. Azt mondta nem, találkozzunk ott. Neki egyébként nem kellett volna gyalogolnia, de mégis feljött gyalog, nehogy "leterheljen". Aztán mondtam, hogy haza viszem, mire kitalált valamit, hogy mit kell csináljon, miért nem megy még haza. Tudtam, hogy csak duma és haza kell menjen, de hajthatatlan volt, nem engedte, hogy haza vigyem. Később (a sógornőmnek) beismerte, hogy valóban ne volt dolga.
Komolyan engem nagyon bánt, hogy ilyen, és nem tudom elképzelni mi az, ami miatt ennyire "zár":-S
21-L
Nekem semmi bajom nincs Vele, nem kommentálom és nem szoktam kritizálni, sőt, nagyon szeretem. Sokkal tartozom neki, fantasztikus anya és "anyós" is. Leszámítva ezt.
Ez pedig azért bánt, mert távolságtartásnak élem meg ezt az egészet, úgy érzem még ennyi év után sem fogad el tőlem még ennyit sem, akkor idegen vagyok.
És egyébként is távolságtartó? Nem biztos, hogy így kellene közel kerülni hozzá, ha így nem megy. Meglehet, ezt az egészet csak te képzeled. Mármint, ne éld meg távolságtartásnak, és máris nem az. :)
Próbáld ki milyen lenne, ha az amúgy szeretett anyósnak ezt is elfogadnád. Ki tudja, lehet hogy ha nem erőlteted tovább, egyszercsak megnyílik.
(Hát nem tudom, hogy sikerült-e leírnom azt, amit akartam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!