Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeköltözésnél mire figyeljünk?

Összeköltözésnél mire figyeljünk?

Figyelt kérdés

Most fogunk összeköltözni albérletbe.

Mikre figyeljünk? Albérletezek egy jó pár éve,párom otthonról költözik,az albinézegetésnél a buktatókat,hogy mire figyeljünk,azt tudok kb.

De még csak sima lakótársaim voltak,vagy egyedül laktam (lakok épp).

25/N

2012. ápr. 7. 20:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nem,nem mondhatod,sőt szerintem a hálószobában is elfér a tv,attól még van szex,és mi pl.imádunk ágyból tvzni:)

De most komolyan,összeköltözésnél szerintem nincs ilyen,h mire figyeljünk,vagy én vagyok nagyon szerencsés...

Mikor mi összeköltöztünk,nem figyeltünk semmire,csak éltünk tovább ugyanúgy,és az idők folyamán egymáshoz csiszolódtunk..Mindenféle téren...semmit nem akartunk görcsösen,mindketten képesek voltunk kompromisszumokra,elmondtuk,netán megcsináltuk,ha valami nem tetszett...Lassan 6 éve együtt élünk,már házasok vagyunk,és szerintem annyi a titok,hogy nincs titok,csak élni kell ugyanúgy,mint addig,és nem kell megváltoztatni semmit,idővel pedig alakultok egymáshoz.

2012. ápr. 7. 22:23
 12/14 anonim ***** válasza:

azért én egy kicsit tudatosabban terveznék

úgy kezd el, ahogy folytatni szeretnéd..

ha nem akarsz háztartási rabszolgát csinálni magadból, figyelj az elejétől. tapasztald ki, h megcsinál-e magától dolgokat. ha nem tapintatosan kérd meg.

gondold végig, mit láttál otthon, mi tetszik belőle, nem.

nézd meg jól, mi van párodéknál otthon, miben nőtt fel, mi tetszik belőle, mi nem

a pénzügyeket előre és gondosan beszéljétek meg, ki mit vállal, konyhapénzt hogy adjátok össze, csekkeker ki fizeti. ez nagyon fontos, mert később sokkal nagyobb nyűg változtatni

lakótársból háziasszonnyá avanzsálsz, bármennyit segít a párod, te légy az otthonotok motorja, törekedj rendre és jólszervezettségre, a rutin sokat segít,ő is tud alkalmazkodni hozzá, de azért maradj rugalmas

és ne felejtsetek el takarékoskodni, szokj hozzá, h elrakod a fizud egy részét

2012. ápr. 8. 01:44
 13/14 anonim ***** válasza:

1. Vitatkozz, engedd szabadjára az érzéseidet, de ne robbanj!

2.Ne add fel a saját érdeklődési körödet

3.Támogasd a párod

4.Legyél gyengéd

5. Szánjatok elég időt egymásra

6.Értékeld a figyelmességét

7.Merítsetek erőt a múlt emlékeiből

8.Tanulj meg megbocsátani

9.Fejezd ki az érzéseidet

10. Néha te is engedhetsz

A boldog párkapcsolat titka a szerető alkalmazkodás.

2012. ápr. 8. 05:15
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm,utolsó két válasz nagyon hasznos :)
2012. ápr. 8. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!