Mire kell odafigyelni összeköltözésnél?
már megint te? :) ezt még egyszer is sok megkérdezni... lépj ki a való életbe és éld! nonszensz mindent problémaként kezelni és feltenni itt. ráadásul ez a nyughatatlanság, h folyamatosan ezzel kell foglalkoznod.
tégy ösztönösen. mindenkinek másképp működik, rá fogsz érezni. a párodtól is függ. ami másnak mással bevált, vele lehet, h nem működne.
akkor ugye már nem kérdezed meg többé? :)
Viselkedjetek mindketten úgy, mint amikor még egyedül éltetek: semmi megjátszás meg színészkedés. És ne akarjátok a másikat megváltoztatni, meg "szeretetből javítgatlak" címszó alatt olyanra formálni, amilyenre álmaitokban elképzeltétek.
A kulcsszavak: szeretet, elfogadás, humor, türelem, kompromisszumkészség (módjával, nem szabad túlzásokba esni!). És mindig MINDENT beszéljetek meg, ne legyenek tabu témák.
Ja, és szexeljetek sokat, komolyan.
23/N
3. vagyok
akkor elnézést, esküdni mertem volna rá, h te vagy az, még mindig hitetlenkedem egy kicsit
valaki itt gyakorin egy héten belül kétszer, majd a következő héten is feltette ezt a kérdést. aztán kb 10 nap szünet és jöttél te...
kicsit sok volt ez nekem. gondolom, kevés válasz fog születni. erre nem lehet rendesen válaszolni. nem ismerünk jól téged, sem őt. a pénzügyeket mindenki másképp intézi, másképp tartja jónak és kb mindegy, ki vásárol. az összeköltözéskor amúgy sem (csak) az anyagiak és egyéb gyakorlatias dolgok számítanak érzékeny pontnak, hanem a dolog érzelmi része.
Tisztázzátok, hogy közös kasszán lesztek-e vagy sem.
Mi közös kasszán vagyunk. Minden hónap elején leülünk összegezzük a bejövő pénzeket és megbeszéljük a kiadásokat, mennyi pénzünk marad, ki-mit szeretne stb.
Közösen megyünk el nagybevásárlásra.
Tisztázzátok a házimunkát is, ki-mit vállal be.
Lesznek összezörrenések, amíg teljesen nem alkamazkodtok egymáshoz, de soha ne feküdjetek le haraggal!
Valamint ne hagyjátok elkényelmesedni, ellaposodni a kapcsolatot, kiránduljatok, romantikázzatok, randizzatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!