Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Pacemakerrel repülök, mire...

Pacemakerrel repülök, mire kell odafigyelni, vigyázni?

Figyelt kérdés
Tavalyelőtt elég fiatalon kaptam pacemakert. Most fogok repülni egyedül, mire kell odafigyelnem a repülőn fel- és leszálláskor, út közben, vannak kockázatai a pacemakerrel repülésnek? Mi lesz ha pl. rosszul leszek felszálláskor, vagy elájulok, stb? Szólni kell előre a személyzetnek, hogy pacemakerem van figyeljenek rám? Tudnak segíteni, ha rosszul vagyok?
2012. márc. 18. 16:44
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
semmi bajod nem lesz
2012. márc. 18. 17:41
 2/8 anonim ***** válasza:

A repülés nem befolyásolja a pacemakeredet!

Ha rosszul leszel majd a légiutaskísérők intézkednek!

2012. márc. 18. 18:58
 3/8 anonim válasza:
38%
Szia! Amikor a detektoros kapun kéne átmenned, akkor szólj, hogy neked nem szabad és hogy miért. Átvizsgálnak egy fémdetektorral és ennyi. A repülőn semmi bajod nem lesz. De a kapun ne menj át!
2012. márc. 19. 08:46
 4/8 anonim ***** válasza:
19%
Semmi bajod nem lesz a detektoros kaputól, főként hogy a kézi detektor ugyanazon az elven működik, mint a kapu!
2012. márc. 20. 08:04
 5/8 anonim válasza:
De rosszul lehet, mert amikor bejelez a kapu akkor elállítódhat. Nekem elállítódott és cirkusz is volt a WizzAirnél emiatt, mert a kolléga átküldött a kapun, mikor én bemutattam a papírom a PM-ről. Kérlek ne mondj valótlan információt! A kézi detektorral csak mellvonalig vizsgálnak!!! A kapu meg a kulccsont alatti részre is jelez!!! Azért kell a kézit választani választani pacemakerrel élők számára. Kedves kérdező rám hallgass, 16 éve élek és repülők így. minden jót!
2012. márc. 20. 13:28
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó most egy kicsit megijesztettél, mert a reptér oldalán az van, hogy az a gép nem befolyásolja a pacemaker működését, és attól félek, ha elkezdek pattogni, hogy én nem megyek át rajta, akkor elvisz a rendőr vagy nem engednek fel a gépre!

Azt még haddezzem meg, hogy repülés közben nem szoktál rosszul lenni, nincs valami mellékhatása a pacemakernek repülés közben? Pl. nem vagy rosszul felszálláskor?

2012. márc. 20. 13:50
 7/8 anonim válasza:

Dehogy! Repülést közben egyáltalán semmi baj nem érhet! Mintha buszon ülnél!

A kapu előtti emberek tudják mi a dolguk! Az enyém nem akart átengedni, de modnom, kb 3 éve akkora cirkuszt csináltam a Wizz-airnél hogy kirúgták az embert és hidd el, tudni fogják mi a dolguk! Nekem vagy egy kis papírkám a PM gyártójától, azt viszem mindig magammal. Ott ahol felteszem a kézit a szalagra, ott mutatom be. Az illető szól a kollégájának aki a kapunál áll hogy mi a helyzet és a kolléga kézi detektorral mellvonalig végighúzza a tested mellett és mehetsz is! :) Nem lesz semmi baj, ha nem mész át azon a kapun! A repülőn nem lehetsz rosszul! És azért mert PM-ed van, attól még működne a szíved, ne félj ennyire! Én tini koromban kaptam és nagyon megviselt lelkileg. Még a reptéren is ciki volt mikor odaszólt a kollégájának hogy na itt egy pm-es.... Mára már nem zavar. Nemsoká megyek a 3. cserére. Ez van, de aktívan sportolok, és u.úgy élem az életem mintha nem lenne! :)

2012. márc. 20. 13:57
 8/8 anonim válasza:
Remelem segítettem! Utolsó viltam
2012. márc. 25. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!