Jogosan van lelkiismeret furdalásom?
Csórók vagyunk nagyon, és a barátom előtt szégyelltem nagyon az anyagi helyzetünket annyira, hogy féltem hazahozni őt (Erről soha nem beszéltem neki, hogy félek hazahozni őt).
Alig jártunk 1 hónapot, és szétmentünk. (Ez idő alatt nem vittük egymást haza).
Éreztem, sejtettem hogy szakítani fog, és azzal "vigasztaltam" magam, hogy ha szakít, akkor "legalább nem kell őt hazahoznom .....". És semmi érzelem nem volt bennem akkor, amikor ezt gondoltam. Tehát nem gondoltam rá, hanem az anyagi helyzetem jobban aggasztott, mint a kapcsolatom vele:(
Ezeket persze Ő nem tudja, más okok miatt szakított, de én akkor is rosszul érzem magam emiatt a kijelentésem miatt. :/
Most hogy szakítottunk, azt kívánnám hogy együtt legyek vele és hazahozom őt inkább, mert hiányzik nagyon.
22/L
Régen én is szégyelltem a lakásunkat mert elég lelakott volt nem volt pénzünk felújítani és egyebek. Ebben megértelek. Vannak emberek akik nagyon fontosnak tartják a pénzt...
De ne legyen lelkiismeret furdalásod! Milyen már, hogy 1 hónap alatt "elmúlt a varázs"???? Jóég ennek az embernek sosem lesz tartós kapcsolata...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!