Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az ami miatt lelkiismeret...

Mi az ami miatt lelkiismeret furdalásod van a mai napig?

Figyelt kérdés
Lehet régi történet, esetleg új, csak úgy kíváncsi vagyok! Köszönöm
2012. febr. 16. 20:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
20%
Tényleg nem azért, de elég fura ember vagy, hogy ilyeneken "élvezkedsz".
2012. febr. 16. 20:58
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy meggondolatlan párkapcsolat, egy nem kívánt terhességgel lezárva.
2012. febr. 16. 20:58
 3/21 anonim ***** válasza:
78%
Nekem az,hogy hűtlen voltam
2012. febr. 16. 21:01
 4/21 A kérdező kommentje:

első: Bocsi, ez nem élvezkedés, az ember mikor ilyen helyzetben van, kicsit jól esik elmélázni, hogy nem vagyok egyedül ebben az érzésben, ezért kérdeztem! :)

Második: Köszönöm, hogy válaszoltál, mostanában legtöbben egy rossz kapcsolat miatt vannak lelki 'nyomorban', vagyis ezt tapasztalom...

2012. febr. 16. 21:02
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

7 éve nagyon beteg lett a 13 éves palotapincsi kiskutyám.Egészen pici korától én neveltem.

Amikor az orvos azt mondta,hogy menthetetlen,nekem kellett kimondani,hogy altassa el(szenvedett)

Még ma is néha elsírom magam,mert úgy érzem,hogy jobb gazdi is lehettem volna,és talán segíthettem volna rajta.Nagyon hiányzik,és azóta sem vagyok képes kutyát magamhoz venni..Tudom butaság,de 13 éven keresztül velem volt.A fiammal együtt nőtt fel..

2012. febr. 16. 21:02
 6/21 anonim ***** válasza:
92%
Azóta eltelt jópár év, férjnél vagyok és anya lettem. De sokat gondolok arra a kis embrióra.
2012. febr. 16. 21:03
 7/21 A kérdező kommentje:
harmadik: =( Elhiszem milyen lehet, bár ilyen nekem sosem volt, még azt sem lehet arra mondani, hogy kezdj mindent tiszta lappal, mert hát ez az ember lelkében már gondolom nyomot hagy!
2012. febr. 16. 21:03
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Elkezdtem koplalni 13 évesen:"miért eszel? kövér vagy, add csak ide!", és 17 évesen a pszichiátrián kötöttem ki. Elvesztegetett évek..
2012. febr. 16. 21:04
 9/21 A kérdező kommentje:

Negyedik: Igazán nem te tehetsz erről, jót tettél, hisz nem hagytad szenvedni! =) De azért átérzem mennyire szerethetted =( Nekem is van egy Németjuhászom.

Ötödik: Biztos komoly oka volt, lehet nem lett volna neki jobb, ha megszületik nem? De azért nem lennék a helyedben, mert gondolom milyen lehet ez.

2012. febr. 16. 21:06
 10/21 A kérdező kommentje:
Hatodik: Igen-igen rajtam is van egy kis felesleg, volt néha olyan meggondolatlan mondatom 'Bárcsak anorexiás lennék' de jól belegondolva, onnan nagyon nehéz kikecmeregni, és az egész életre pecsétet nyomok. Ezért inkább vagyok egy kicsit húsisabb, és ha majd ahogy megyek a korral lemegy, elhiszem, hogy bánod, de tudod erről a m*csok emberek is tehetnek nem csak te. Ne hagyd bántani magad!:) Köszönöm a válaszokat amúgy!
2012. febr. 16. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!