Mi az ami miatt lelkiismeret furdalásod van a mai napig?
első: Bocsi, ez nem élvezkedés, az ember mikor ilyen helyzetben van, kicsit jól esik elmélázni, hogy nem vagyok egyedül ebben az érzésben, ezért kérdeztem! :)
Második: Köszönöm, hogy válaszoltál, mostanában legtöbben egy rossz kapcsolat miatt vannak lelki 'nyomorban', vagyis ezt tapasztalom...
7 éve nagyon beteg lett a 13 éves palotapincsi kiskutyám.Egészen pici korától én neveltem.
Amikor az orvos azt mondta,hogy menthetetlen,nekem kellett kimondani,hogy altassa el(szenvedett)
Még ma is néha elsírom magam,mert úgy érzem,hogy jobb gazdi is lehettem volna,és talán segíthettem volna rajta.Nagyon hiányzik,és azóta sem vagyok képes kutyát magamhoz venni..Tudom butaság,de 13 éven keresztül velem volt.A fiammal együtt nőtt fel..
Negyedik: Igazán nem te tehetsz erről, jót tettél, hisz nem hagytad szenvedni! =) De azért átérzem mennyire szerethetted =( Nekem is van egy Németjuhászom.
Ötödik: Biztos komoly oka volt, lehet nem lett volna neki jobb, ha megszületik nem? De azért nem lennék a helyedben, mert gondolom milyen lehet ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!