Mi az ami miatt lelkiismeret furdalásod van a mai napig?
tizenegyedik:Szerintem neki mikor elment tőlünk, nem ez volt a gondolatában, a szépek maradtak benn, és nem ez az egyetlen egy csúnya szó, ne legyen lelkiismeretfurdalásod, mert biztos szeretett attól még, ha meg nem voltatok annyira közeli kapcsolatban, akkor biztosan nem is emlékezett utána már rá.
Tizenkettedik:Ilyenkor jövünk rá arra, az helyett az elpocsékolt percek helyett mennyi közös is lehetne. Már nem tudsz mit tenni, anyukádnak is biztos rossz volt így elmenni, és tényleg megértem, hogy ez fáj. Hasonló cipőben vagyok én is, szóval átérzem!
Tizenharmadik:Segítettél neki, végkimerülésig ápoltad, itt már csak ez volt az egyetlen helyes megoldás, ne okold magad, mert nem tettél rosszat vele, nem őrizhetted minden lépését megmozdulását, elhiszem hogy magadat okolod, de nem jogosan, mert jót tettél!
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!