Miért ilyen anyum? Állandóan lelkiismeret-furdalást okoz.
Az a helyzet, hogy tesóméknak van másodállása, és hétfőnként mindig megyünk segíteni. Unokahúgom sosem jön mert "későn ér haza a suliból", nekem meg minden rohadt hétfő délutánom erre megy el, semmi programom nem lehet. Amikor megemlítettem unokahúgomnak, hogy jöjjön, azt mondta, hogy ő ezt lesz*rja, pedig leginkább az ő érdeke, hogy meg tudjanak élni...
Párommal eléggé nehéz időszakon vagyunk túl, és megbeszéltük, hogy ma nem megyek el. Kérdeztem anyát, hogy nagy gond lenne-e ez, és rögtön jött, hogy persze, mert párom is tudja, hogy hétfőn mi a dolgunk délután, meg majd akkor végeznek amikor végeznek, meg majd holnap is megyünk, nem számít, stb
Bánt nagyon ez a dolog, de az elmúlt 2 évben kb 10szer nem voltam, a heti 2 alkalomból...mi lenne, ha egyszer unokahúgom is megemelné a kis seg*ét és csinálna valamit?
Amikor mondom anyunak, akkor az a válasz, hogy hát tudja, hogy neki kellene, de ennyibe marad az egész.
Mit tegyek? Ma nem megyek akkor biztos megint 2 hétig ezt hallgatom...
FromOz!
Köszi a tippet, próbáltam.
De ő meg mondta, hogy sz*rik rá. Amikor diákmunkán voltam, és 6-fél3-ig dolgoztam, akkor is mennem kellett, mert ő közölte, hogy esze ágába sincs télen a hóban kint lenni...
Tesómék mondják, hogy nem kell menni, de anyu állandóan a fentiekkel jön, ha mondom, hogy "ma nem"
Én már nagyon sokszor beszélgettem erről anyuval, ő is osztja a véleményemet, hogy el van b*szva a nevelése de nagyon, de igazából eddig jutunk.
Hiába próbáltunk vele szépen beszélni, nem lehet, felcsattan azonnal, mintha nem is tudom, mit kérne tőle az ember. Bátyámék is szinte tehetetlenek.
Rettenetesen el van kényeztetve, csak egy példát mondok
14 évesen egy laptopot kapott. 2 hét múlva végigöntözte vízzel. Amikor bátyámék mesélték, akkor is felcsattant, hogy mit képzelnek, nem volt szándékos, meg ilyenek. Anyum közbeszólt, hogy oké, hogy nem volt szándékos, de nem lehetne rá kicsit jobban vigyázni? Merthogy tudja jól, hogy az apjáék mennyit dolgoznak, hogy neki tényleg mindene meglegyen. Az volt a válasza, hogy lesz*rom...
Tudom, elkanyarodtunk az eredeti kérdéstől, de nem tudom, mit lehetne kezdeni a lánnyal.
Tudod mikor lesz neki gáz,ha kikerül az aranykalitkából,és akkor is a leszarommal jön,akkor majd az élet fogja jól pofán vágni.
Amúgy mit lehet kezdeni vele,el kell venni a laptopot mobilt,stb-t,nem venni neki meg amit kiejt a száján, tanulja meg hogy mi a pénz,a szülei keresnek hogy neki jó legyen ő meg leszarja,ez sajnos gyerekkorban lett elkényzetetve,óvódások olyan szinten vannak elkényeztetve,hogy csodálkoznak ha 14 évesen már azt hiszik ők a császárok.
Mondok egy példát nem volt épp jó gyerekorom 17 éves korom óta dolgozok,De megvan ami kell,unokahugom mindent megkap,tele van játékkal száz barbi stb,mégis unatkozik semmi se jó neki,mégtöbbet akar,de az se értékeli ami van,ajándékozásnál bezsól,hogy csak ennyi?Barátnőmnek úgyszint feneke fényesre volt nyalva,életképtelen lett,nem tanul,nem dolgozik otthon van,és közbe a szüleit szidja,mocskolja,és úgy beszél velük,mint a kutyájával,semmit nem segit,kiszolgálataja magát mint királynő,huszonévesen egy teát nem képes megfőzni,de a pasijait hazaviszi.Sajnos ezt a szülő rontja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!