Miért ilyen anyum? Állandóan lelkiismeret-furdalást okoz.
Az a helyzet, hogy tesóméknak van másodállása, és hétfőnként mindig megyünk segíteni. Unokahúgom sosem jön mert "későn ér haza a suliból", nekem meg minden rohadt hétfő délutánom erre megy el, semmi programom nem lehet. Amikor megemlítettem unokahúgomnak, hogy jöjjön, azt mondta, hogy ő ezt lesz*rja, pedig leginkább az ő érdeke, hogy meg tudjanak élni...
Párommal eléggé nehéz időszakon vagyunk túl, és megbeszéltük, hogy ma nem megyek el. Kérdeztem anyát, hogy nagy gond lenne-e ez, és rögtön jött, hogy persze, mert párom is tudja, hogy hétfőn mi a dolgunk délután, meg majd akkor végeznek amikor végeznek, meg majd holnap is megyünk, nem számít, stb
Bánt nagyon ez a dolog, de az elmúlt 2 évben kb 10szer nem voltam, a heti 2 alkalomból...mi lenne, ha egyszer unokahúgom is megemelné a kis seg*ét és csinálna valamit?
Amikor mondom anyunak, akkor az a válasz, hogy hát tudja, hogy neki kellene, de ennyibe marad az egész.
Mit tegyek? Ma nem megyek akkor biztos megint 2 hétig ezt hallgatom...
Első gondolatom az volt, hogy szegény kislány (unokahúg), miért akarod, hogy dolgozzon. De akkor még azt hittem, 10 év körüli....
Mennyi idős? 14 elmúlt, azt utána láttam... Tegnap a gázóraleolvasó a kislányával jött, aki kb 10 éves lehetett, és ebben a hidegben ment segíteni az apjának (családi házas rész, szóval nem a kellemes panel).
Tesódék miért nem állnak a sarkukra? Amíg nem segít, addig nincs telefon, új cucc, akármi. De tudod, a nevelése a gyereknek már rég el lett k...va. Már bocs.
Tesódéknak kellene határozottan fellépni. Anyukádnak mondd meg, hogy te eddig mindig segítettél, most dolgod van, ott van az unokája, vele kezdjen valamit sürgősen.
16 éves lesz. Nyilván egy kislánytól nem várom el.:)
Az a baj, hogy olyan tenyérbe mászó a stílusa, hogy ha bátyám a sarkára áll és lever neki egyet-kettőt, akkor még rosszabb lesz a helyzet...
Borzasztóan el van kényeztetve, 10 évesen mobilja volt, 14 évesen laptop, meg minden sz*rság. Modellstúdióhoz fizették be, rohadt sok pénzért. Nekem anyu aznap vette meg a hajfestéket (évente kb 5ször festem a hajamat), és rögtön nekiállt hisztizni, hogy ő sosem kap semmit. Hát azt hittem, a p*fám leszakad...
Szerintem egy internátusba kellene bedugni, és ott helyreráznák a kis agyát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!