Olyan lelkiismeret furdalásom van, úgy érzem, hogy becsaptam őket. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Múlt héten szóltam nagyimnak, hogy hétfő délelőtt meglátogatom őket. Viszont vasárnap este kiderült, hogy az a 2 óra, amire bementem volna a suliba elmarad és a hétfő az úgymond egyetlen szabadabb napom, így egyáltalán nem mentem be a városba (bejárós vagyok). Illetve fáradt is voltam, mert egész hétvégén dolgoztam is, fel sem tudtam kelni. Nagyiméknak meg elfelejtettem szólni, hogy nem megyek és sütöttek, főztek stb. Szóval vártak. Annyira lelkiismeret furdalásom van, öregek már és még én is ilyen szemét voltam. Most mit tehetek? Jövő hétfőn elmegyek hozzájuk (előbb nem tudok), de annyira bánt a dolog.2012. márc. 6. 20:06
1/6 A kérdező kommentje:
Most kb mindjárt sírni fogok. Annyira idősek már, meg betegek, így is ritkán látogatom őket... hogy lehettem ekkora köcsög????
2012. márc. 6. 20:07
2/6 anonim válasza:
De most így utólag szóltál nekik? Mert ha nem hívtad Őket, meg semmi akkor itt az ideje. Ha pedig azt mondták semmi baj, akkor majd mész legközelebb és megleped Őket valamivel:)
3/6 anonim válasza:
Ne ostorozd magad! Szarul jött ki, az igaz, hogy elfelejtettél szólni, hibáztál... de azért katasztrófa nem történt. Kérj bocsánatot tőlük, hidd el, ők nem is haragszanak. :)
4/6 anonim válasza:
Ha már így alakult, legközelebb maradj kicsit tovább, és ne menj üres kézzel, valami kis finom nyalánkságot vigyél, amit általában szeretnek az öregek. Mondd, hogy most bepótolod, amit legutóbb elmulasztottál. Amúgy nem a sütés- főzéssel van baj, mert az étel elfogy, hanem azzal, hogy az ember ünneplőbe öltözteti a lelkét, mert kedves vendéget vár... Ismered a róka történetét ugye?
5/6 anonim válasza:
Utólag már ne ostorozd magad :) De vigyél magaddal virágot és amit még szeretnek a nagyidék, és egy nagy öleléssel köszöntsd őket és mond el nekik hogy mennyire bánod a hétfőt. Meg fognak bocsájtani mert szeretnek téged :)
6/6 Bence_ válasza:
Ha ezt így elmondod nekik akkor megértenek. Nyugodtan mondd el nekik, hogy mennyire szereted őket és hogy ez mennyire rosszul jött ki.
Ha megbeszélitek senkiben nem lesz tüske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!