Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeköltözés - mikor, hogyan,...

Összeköltözés - mikor, hogyan, kivel?

Figyelt kérdés
Mi alapján döntöd/döntötted el, hogy összeköltözl-e valakivel? Főleg első alkalom érdekel, de persze más is.
2009. jún. 17. 12:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Meg akartuk ismerni egymást. :) heti 4 taliból nem derül ki igazán, hogy milyen a másik és "lakva ismerszik" meg... ugye...Ez annál is inkább igaz, mert a párom élt már előttem együtt valakivel , és hát nem jól jött ki a dolog. Félt is egy picit az újbóli összeköltözéstől; de összecsiszolódtunk pár hét alatt. Ez nagyon fontos momentum egy párkapcsolatnál; személyes meglátásom szerint addig nagyon mély, nagyon tartós kapcsin netán házasságon sem szabadna gondolkodni; míg tényleg meg nem tudod, hogy ki az a személy, akivel összehozott a Sors:)) /mert utána bizony lehet majd mondani, hogy "de én nem tudtam, hogy 4 pohárnál több sört iszik naponta"; "de most miért beszél velem úgy, mint az inasával...??"stb./

2009. jún. 18. 09:31
 22/22 anonim ***** válasza:

Hello!

Én 29, a párom 27 éves,másfél éve vagyunk együtt.És bár egy városban lakunk,csak hetente 3x találkozunk és heti 2, esetleg 3 alkalom amikor együtt alszunk.

Sajnos odaköltözni hozzájuk nem tudok, mivel én munkanélküli vagyok és nincs havi 40-em a rezsibe.

Nekem már nagyon elegem van ebböl, hogy ugy élünk mint a 16 éves tinédzserek- akiknél megvan hogy mikor találkoznak és meddig vannak együtt, de sajnos nem tudok változtatni a helyzeten.

Szerintem mi még 3 év mulva is ugyanitt tartunk.

És gondolom ez is közrejátszik a jelenlegi szexuális problémámban..

De hát ez van, ezt kell szeretni :(

2010. szept. 17. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!